返回列表 回復 發帖
4 G4 a! y& C! @7 \( stvboxnow.comtvboxnow.com; P1 q( G  M) z6 t* W8 D
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!9 T' f9 n! G4 b9 z4 a( ~) X
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
6 [% c% a1 N2 B: u7 w9 p. W' v9 u+ K' [
係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。公仔箱論壇  H! y  y" w; x, H! q& F8 B

* r* w6 I; {7 y0 |: V7 [公仔箱論壇
# {; o& E8 ~- O
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错
& c& B7 n! V* ]
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2946625tvboxnow.com$ r4 `' L  h7 Y* e" c
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 M# Y' y  S% h* w  S7 a3 s, {: ~
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
tvboxnow.com8 c! U: j+ S, |* i( H
4 N5 u; V& h% V5 T$ m
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
6 a# C+ k# h6 U- u+ R0 S6 a; B

! @* @' K) \4 V% X, n% htvb now,tvbnow,bttvb廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
3 r5 r/ u, `/ L' L# }大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
9 n$ @9 X4 Z+ w: ptvb now,tvbnow,bttvb咁陰功吖?
- u9 w5 e0 S" M1 q' X! k7 e但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
2 Q! \: e$ g. t& H) ~9 R
* M: ?% Y3 o/ k. Atvb now,tvbnow,bttvb
8 Z- ]+ D- k7 Z公仔箱論壇咁陰功吖?$ u! H, f! M1 P! {, t% s
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
: A) ~0 q6 w3 W; htvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼公仔箱論壇. F6 l: b, b8 _; t& k
Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
, y! u# e& A# ~4 R" o7 {tvb now,tvbnow,bttvb
- Y- r" Q0 c8 h3 s' Z  _tvb now,tvbnow,bttvb佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
1 S# _0 i4 k7 g  {* ctvboxnow.com公仔箱論壇" ^/ d$ M1 L8 e& q
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, J7 Y1 h" Q; K3 E4 `$ k. A( I
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
tvb now,tvbnow,bttvb/ j: X( q. `3 M9 \; I, @8 y
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
& z; x/ Y( B: n% @* v
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
" \/ Z$ C; U3 N1 j3 D' u0 G公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
; \. B* l* q3 B公仔箱論壇20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
: w. x+ x0 L6 C' }$ b% ^2 Htvboxnow.comtvboxnow.com. b7 @( t: A: x) {) O/ T
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗tvb now,tvbnow,bttvb% B4 `  q1 y, O6 L" M! w6 U6 ?
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
6 k9 Y8 Z" s4 ^tvb now,tvbnow,bttvb歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
8 \2 o$ X- B& p+ y, W! xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
3 d: V" }) L7 C6 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
: J( Y% E: j4 y1 M但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
& ?# ^  S' ~7 i: ?6 {& n4 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
3 B5 S8 \7 R1 F  `/ i公仔箱論壇6 M. A) r+ b0 P2 c5 H
聽緊電視喇
/ H8 i# z! v+ i* d$ O0 f! P公仔箱論壇歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
; [- [( _6 T1 h: ~但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....& L( O% M! ?: V& n8 ^9 E
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港