返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
% K! d* C9 r7 a: ^' ?! E29348002 d: T: N7 H' Y/ d: d
丁一元机會大啩啲。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% N! t" d& S; ~: B2 m
leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
+ R9 m3 J! B8 E9 {4 Y

; z0 a) @; x# `( {乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
6 w9 W* u9 ~2 u& d- k& HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, N" M# B9 p0 ^) D+ L$ d- G. D/ k* r6 E乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生tvb now,tvbnow,bttvb" E9 o) z( j3 j2 E# Q' m. O. @7 I: U
大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; c" G: K' Z" q
陳生個主角好似重要啲啲....tvboxnow.com. U  o8 L' h5 K# r* p) s
tvb now,tvbnow,bttvb0 H) H- ~' B3 |" B1 |. e! F
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
: S! _+ h1 W  g3 @. I$ t' MEr......Er.....
% g8 M% _' l7 h% u# P. C1 }tvboxnow.com可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
1 k( d0 V) B  g, g/ `& F
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

* z$ L! ~2 a, z& e陳生個主角好似重要啲啲....tvboxnow.com5 o- W( {& F' q' `; H

. u( n# I8 a% Utvb now,tvbnow,bttvb我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。/ @9 f0 d; z! e; b8 P
Er......Er.....tvb now,tvbnow,bttvb, g" [, Q$ A9 w# T) w. x" Q
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
7 Q; I4 L$ Z. ~& Q$ }2 r, HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2935583 ...
, d4 V# x& d0 H: \tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
2 R) f; B0 w( M* ^' o! f2 Z# v% |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. l: Q+ R) b7 b9 a3 K
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..tvboxnow.com+ |% \0 b; r. K
講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫tvb now,tvbnow,bttvb6 [2 G+ ~6 r0 }% T0 r. V
一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。tvb now,tvbnow,bttvb$ `# u$ R/ l" ]2 E. A& I9 O
嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....  M+ \4 u2 h# z7 b4 @& {
佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
, k8 o: a. n' I8 a- L9 v吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....
( A. ]# w. X* L5 h黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多
! x! O, |  b6 Dtvboxnow.comtvboxnow.com. ]& a) D" C) j: ?8 B
不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: p* v* j9 j# h8 }" [$ s3 t
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...公仔箱論壇% V' Z" @% I1 Q; }# J$ ^* p( j- a0 E
timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
9 ]" l3 P/ m; C8 W+ n( g
999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
& ]- N! d* w; e, H& X( U+ gtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇* t7 T5 X8 I$ ?2 ]9 ?
各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
% j+ h8 g+ z+ B講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...公仔箱論壇" G3 j! z; S& {
大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
* f0 b! b4 C. K( G我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
# ]% `* a0 O  [: R" g& k* ~6 Mtvb now,tvbnow,bttvb唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
& e, f! U" @8 ]/ M3 r我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........$ X  w7 ^: }4 B7 C. D  ^% `
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。- L2 |- k& t" K" Q. `
leekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
. O$ H4 B- U/ _7 n* k' G; ~1 ]6 D" B
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
  n+ e/ Z* |: {1 V* u7 {0 f7 e
( o  Y- B# M2 a
咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
# r% T( D! K5 Z/ r5 L5 Xtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
5 {8 f& f$ G2 c6 D3 O% i細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。
, k( X% s2 m; f& r# [tvb now,tvbnow,bttvb我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" K/ i" J( r9 e
hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
2 _/ w8 |3 n7 u) q: O$ ctvb now,tvbnow,bttvb其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.