返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
- I% c  p. H& O1 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
- e6 G! l. T& ^' P" b& t 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
, J6 D4 _' z7 b4 V/ umnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
公仔箱論壇# }, u/ I7 @8 l8 k( w, W
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
5 H/ m( [. k( o! r/ P  Ztvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
8 }2 l( I, {; d+ o6 e蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 A# b" T5 h7 }1 O7 P+ L
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
) S8 i( P* Z) ]. `1 U* ptvboxnow.commnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
公仔箱論壇7 u/ c% p7 q% c/ g+ q

! o+ O- h: [/ _# Q, R; l2 \tvboxnow.com自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢tvboxnow.com+ c' @0 e- v0 c' \: V2 O1 k
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
公仔箱論壇. w( j$ W3 ?! [$ c* M
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. U' \( z, m' i1 H( Z+ ]  M
tvboxnow.com3 ]5 }. G% a) o7 ?; ]) m* h8 y
自食其果公仔箱論壇- E  ~1 u9 o2 M. ]2 V, k8 ^( T$ c
大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 g6 j# Y, |5 I3 d
係呀,自食其果,好有教育意義架.....
8 H$ H+ L# i; C$ U7 u& zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 A  `% t4 ]# E  a5 T: {/ b0 |* s
tvboxnow.com! \# L# z; G" }9 ^( D9 \
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
/ f/ u8 n7 R0 {. n大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ?  P0 b0 B9 O6 b% X9 h" H, ?
養不教,父之過。慈母多敗兒
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Q8 h' D( a4 M: u- W. t
養不教,父之過。慈母多敗兒 tvb now,tvbnow,bttvb5 S& s; `3 a6 d
mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
! ?% d2 r/ B2 ?& K9 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. a( Q* f+ M: E: _; C5 M9 C
好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
- s  e( X# M% Ktvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
* p8 e5 x2 b$ L/ T: F& g; v; stvb now,tvbnow,bttvb
3 |# h, m9 Z, v) ~1 itvboxnow.com/ F6 A5 f' f! s! z
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
" U- p: r; @8 w' Q* k' Stvb now,tvbnow,bttvb可以: e/ _3 a5 C$ i5 k

- z3 ?& w; i. M2 \# |0 Btvb now,tvbnow,bttvb(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?
4 |( o" H" S* ~/ Z) z, I# lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔會公仔箱論壇' ^" Q( d0 l2 t1 Z( p

+ M6 I& q/ Z, F( N) @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 {% x* {1 d# a6 P" @* h
結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
3 s* Q" j, L  z3 H+ L公仔箱論壇可以! Y, ]8 h  v( [7 _
7 Q- F  w( D1 z- _% r  mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, G0 h8 ~: z2 {! O6 W* ntvboxnow.com(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [公仔箱論壇( J  ?7 n  b" c& f; o
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, i
+ {0 n) h0 m! X5 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `8 F: p6 f, y& \
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _tvboxnow.com0 `8 b8 \+ r# Y% J* O6 k
成為情侶
6 {' K" m$ K% u5 @, u  {9 ptvb now,tvbnow,bttvb
0 n  a/ B& e1 U5 p9 [* f幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDINGTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 W- B9 j8 [4 g
3 g$ _, c7 D7 ?; O* K( w* w

+ W! i& ~2 c) F2960282TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 ~7 \  g6 l# E
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
# J( T9 l2 w4 h# \$ ]leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
( q9 C( E9 {* z6 d
6 `9 w5 I9 W  y- U1 [tvb now,tvbnow,bttvb咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 o3 V  U$ L; L9 {0 G( e! e7 X- p
* o6 e' h" C2 J9 Y! H
想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?