返回列表 回復 發帖
' o- M! V3 Z5 P0 H
维基百科4 @% O( c; G! X5 _+ f+ F
觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. L* E7 S, w" D, R0 R  k
Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
" }) Y2 \6 D2 [唔該晒!
8 q6 z$ j3 `4 p/ A( I3 H" @+ m細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?
8 M6 |+ B8 e0 o" {tvboxnow.com2944234
& A! c) l7 f+ A& N4 s( }6 S' P- s# T公仔箱論壇2944235TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 }4 \0 s$ F& |4 h
我再補充少少吖。
# r" R# D) V; O' q" PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...' u" g7 _* D6 J# F1 B! n
leekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
6 j* k6 d0 F9 @. v* H# E4 @/ gtvboxnow.com
" H( q5 e: Q5 C3 ^6 [1 M公仔箱論壇即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
" T& X; V1 u, ~/ y3 T" y2 D2 A  {* [8 _# }$ L. g$ @* W! v7 a
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...tvboxnow.com0 _0 K- F5 }$ f' m
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
- L5 U% ~0 g2 J/ W" P' K, ]( @公仔箱論壇下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
4 X1 A0 Q# x; {- m5 v- l. p* O2 d8 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
afteatvb now,tvbnow,bttvb% d8 c/ [, M& q0 ], f& e) [9 z6 M) Q

9 F" D$ b8 U+ f  f, u) K6 qtvb now,tvbnow,bttvb十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

. G# a/ H" j; ?( y+ m) I+ p% V公仔箱論壇
) b9 {1 X) g; C2 q& J1 R; _即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...公仔箱論壇6 s( I8 l# h* {( d
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
. [' O8 H  K# d& m/ |7 t2 v
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
aftea
; k  w* ?) |/ O公仔箱論壇% |7 d) Y" ]5 h6 B
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
& p( x8 }' d- H- h' y) rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
tvboxnow.com% C2 Q) q* s0 W& z& D& c  t
O, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
' s: z5 e9 Q  F; x公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
* f4 h. M  P" \- A( A. }- ~% n, g
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
, }% s# x. Y1 ]8 M" q, d
4 o+ Z3 z5 [$ n) m6 U$ }公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
, q5 e2 F# d/ |, P" A- Qtvboxnow.com下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  tvb now,tvbnow,bttvb* V2 `! ^7 l8 Q; n* x/ U2 X8 I
Pedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
5 x1 l- t" E6 \. y, j% M' w" c
" g0 Z: j  ~# H* M1 ctvb now,tvbnow,bttvb咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
4 o1 ], x. d, k* N2 i% |" z. t
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
. r) `" r3 H! w7 \6 ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! N+ Y) Q) C# z5 u. q2 i: ^
2945301TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 i; s1 p- N4 f3 h0 V
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
tvboxnow.com& W' O" V7 l' b& O
4 }* j( ^$ ]' w% Z2 d
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
aftea
+ H# ~( _( H3 b! j* G) K( dtvb now,tvbnow,bttvb
" Q  P$ P6 j/ n! ^TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
! l5 Y# H" M9 r# T0 gtvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
. d0 S7 m' j" c8 ntvboxnow.com
) |8 v: i% t- x, w9 T1 gtvb now,tvbnow,bttvb真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
, S2 d/ [5 ?2 h5 N7 z* R哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。& c5 A/ G* `5 R3 k: R' B( }
leekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
; q" d1 H3 m9 _2 [) T$ l$ {) ^, o5 C! B
tvb now,tvbnow,bttvb9 X0 T3 P7 z+ U+ G/ H# n& s
等我代寺廟答你.. 九出十三歸
公仔箱論壇8 Q9 M- ^, r3 F
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?公仔箱論壇; H) f1 R$ R$ A8 {7 k* E2 `
6 e* w" @% n& z+ k, w% Q
2945301TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; v) @# A- W! O* L5 c! j
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
' J8 Y* y+ U. A: u  P9 ?) x
% l" b0 r0 `6 D# V% ~0 |* _  L
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
' D" U  N0 A0 ~7 B" @, ~, E* T  J/ k公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
tvb now,tvbnow,bttvb  a/ @0 K8 q: J( C8 Y

$ _* t3 u7 h' M, e" x$ O真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?tvb now,tvbnow,bttvb5 L" e* @6 [1 e! O6 v8 E! W
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
; f# m% S. t1 B, v8 L( C8 {5 D' N1 K

7 k1 d0 \3 n5 Q; Jtvb now,tvbnow,bttvb唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ?8 [8 Y: p1 p! D) `
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   
& q% j5 w, v, a- d( N0 c- w0 X' bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing