返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad endingtvboxnow.com  j5 Q1 B) _* Q: f4 q
大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" G" ]8 g5 B7 I9 G
係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 k* d& A( N, Y2 b  M
不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
5 p. b0 z6 }) N6 w4 ~5 @tvboxnow.com+ _0 [2 _/ J! L8 ^& s& e
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。tvb now,tvbnow,bttvb: H. @7 B. |' V

, s! ~( {4 F3 A  N公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# p8 M' @. a5 E5 M% \6 X7 l
29466351 ~2 I7 c1 \6 Z& }
5 I* u" i7 n$ UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
+ [9 _* ~$ R' r( }( HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Q. v! L3 I6 J6 t3 U1 ]2 ]. R% I
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
7 o7 v; J6 l7 D6 H, M: B" rtvboxnow.com2946635tvboxnow.com+ O+ M/ R4 u* k+ }( ?
' n- B) G( v$ D+ X! M1 w3 lleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
6 k2 L$ \; s: F9 d1 l& S
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-27 10:46 PM 編輯   l: H3 T/ s7 e1 L% h! y1 y7 Q  u

& t$ D+ {+ d& e# lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 g. ~. w% b3 l! A: {# T: {
' D7 h. P6 P9 q% Q& h) ]公仔箱論壇可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉tvboxnow.com, T% O* q" ^, I4 J1 w, f- R9 O' S
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
公仔箱論壇. f3 [8 h* U7 p0 B/ j
本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。
' s6 W0 |0 {6 l6 K- ]0 Etvb now,tvbnow,bttvb琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 g: q7 j+ `0 R4 z! U
% e+ R8 ?- u" E9 I/ n
5 W9 s. m6 R& c
tvboxnow.com! p8 j3 o+ R1 v6 \/ X
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
1 F" d& R! D+ w- `4 T2 Rtvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
1 g  z! s) u4 A7 N) f+ Jtvboxnow.com我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
. T: B! S1 _  O6 J3 e4 V6 \寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。公仔箱論壇& T, B- N+ @+ E. P8 Q2 t
8 Z) v6 U; X6 [# VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
% p2 h5 Y! h* U( T8 Q% @mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
: }) k9 }8 n( l, ~3 ?

0 {3 p$ g( \! M; K7 W嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
3 d! N8 V" {- ~  R/ o/ `我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
* C+ g8 U' W( ]( x# I% S我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
3 V/ \( U% y: F" o8 s  ?. tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。tvb now,tvbnow,bttvb- _2 s& v" o4 P  S5 R/ w+ U
# j) q- {, @  Z, ?1 A7 Btvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
% V% q7 O! E" [4 u: Z% g

! }; G* F  n( [" V. G咁老比人打patpat?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' A% x4 ?6 ~3 {, ?
  v& v6 q. z" Y7 h; T# A7 X/ C
嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
0 H! N6 e% [0 ]" w4 ?/ Y9 J( Ctvboxnow.com我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...
% e+ \& U1 H& q3 G公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
$ G( H! x+ e& a) n

I; w$ z6 E" b7 ~0 |' `: ]都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
0 a. T0 T4 K# _( H0 A" ntvb now,tvbnow,bttvb所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

) V+ k/ w: t% {% H9 ]( J/ s- B6 |
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,公仔箱論壇; g$ S- B2 M5 Q3 \( {5 B; A
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...公仔箱論壇2 i! L& S: g" R3 i- \  m8 m+ s
mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
公仔箱論壇" {- x5 Q" q% ^* |" U. b
tvb now,tvbnow,bttvb+ [8 B4 o0 z, D  k$ O- D9 c
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
tvb now,tvbnow,bttvb; O9 v0 t: G, M! }( p  N& M
tvboxnow.com' y) _' n( k& V/ l4 O# f* l3 H$ X7 w3 S
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排1 e2 e# H' _9 A: B' K2 b5 N+ G
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
' M$ Q8 ~. @% P9 {4 Q* h! F
啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?