返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-8 12:53 AM 發表

哈。哈。。是都是上咗手才讲啦。。这D计划唔可以俾人知道架。。。
上了之后还讲...? diap完,玩完... 渣了一笔就闪水咯...
珍惜四人帮。。。
原帖由 chfong2 於 2008-12-8 12:53 AM 發表
边一个是啊??有4个型男那个?
哈。哈。。至样衰个条茂利就是我了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
簽名被屏蔽
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-8 12:54 AM 發表

2个礼拜酱咯....
你们不是睡在股票行嘛。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-8 12:56 AM 發表

哈哈。。老二。。你那么清楚的啊。。。
哈。哈。这件事已经通晒天架啦。。我潜水都知道啊。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 12:54 AM 發表
四围留精.... 我都怕,因为间中都有不少女回来找我。
咁的男来找你, 你就喜欢啦。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 12:54 AM 發表
四围留精.... 我都怕,因为间中都有不少女回来找我。
哈。哈。。有没啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-8 12:55 AM 發表

哈。哈。个阵我身形未向外发展。。。 而家就。。。。
更加苗条啊。。。
原帖由 chfong2 於 2008-12-8 12:54 AM 發表
有我都要了啦
哈哈... 你只猫在这里... 那么坦白....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 12:56 AM 發表
上了之后还讲...? diap完,玩完... 渣了一笔就闪水咯...
哈。哈。。我惊是你俾她地榨干喎。。
簽名被屏蔽
原帖由 mun2 於 2008-12-8 12:57 AM 發表

男的。。。。。 因为是我的孩子来得...
珍惜四人帮。。。
原帖由 mun2 於 2008-12-8 12:57 AM 發表

哈。。哈。。可能是揾他追数的。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-8 12:57 AM 發表

哈。哈。这件事已经通晒天架啦。。我潜水都知道啊。。
哇。。。原来风少的故事连潜水都知道啊。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-8 12:57 AM 發表

你们不是睡在股票行嘛。。。
又是bor...