返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 02:27 PM 發表

我捻拒都好大剂:019:
乜野病啊!甘大剂。。
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-20 02:58 PM 發表

乜野病啊!甘大剂。。
医生未有定论,要等报告!
有两样:1--骨刺(怀疑响尾龙骨度)
            2--梅毒(拒已经有左十几年)
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 03:11 PM 發表

我祝他老人家早好番喇。我去训了,拜拜,靓姐。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-20 03:25 PM 發表

我祝他老人家早好番喇。我去训了138824,拜拜,靓姐。
早抖!!:sleeps::sleeps:
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 03:11 PM 發表

嗨靓姐,不如你带靓婆来槟城的ISLAND HOSPITAL 啦。。。那边的医生好掂和很有名。。。因为之前我阿哥撞车,严重受伤。他还能被医到回复100%...一点副作用都没有。。~~
原帖由 canz85 於 2007-9-20 09:30 PM 發表

嗨靓姐,不如你带靓婆来槟城的ISLAND HOSPITAL 啦。。。那边的医生好掂和很有名。。。因为之前我阿哥撞车,严重受伤。他还能被医到回复100%...一点副作用都没有。。~~ ...
我估个个医院应该都系甘上下。
我唔系话呢间医院唔好,不过我以前果个家公系响呢间医院度过身既。
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 09:47 PM 發表

我估个个医院应该都系甘上下。
我唔系话呢间医院唔好,不过我以前果个家公系响呢间医院度过身既。
Really~~~~~这样就阿尔尼陀佛loh~~~~:019: 。。。eh....今天那只泰山没来吹水~~~??
原帖由 canz85 於 2007-9-20 09:56 PM 發表

Really~~~~~这样就阿尔尼陀佛loh~~~~:019: 。。。eh....今天那只泰山没来吹水~~~??
只泰山唔知荡左去边。。。。。。。。。。。。。。。。。。。?

回復 #218 vwwo 的帖子

靓姐,快点来大马吹水区啦。。。
原帖由 vwwo 於 2007-9-20 10:29 PM 發表

只泰山唔知荡左去边。。。。。。。。。。。。。。。。。。。?
只泰山应该是荡番森林喇。。
大家好吗?
路过。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2007-9-21 01:24 PM 發表
路过。。。。。。。。
停呀! 你去边树,不好在飘了。
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-21 01:27 PM 發表

停呀! 你去边树,不好在飘了。
停低?你请我饮茶?:onion14:
原帖由 vwwo 於 2007-9-21 01:33 PM 發表

停低?你请我饮茶?:onion14:
好,你想饮乜野茶。
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-21 01:48 PM 發表

好,你想饮乜野茶。
我独孤一味,好易请----怡保白加啡。