返回列表 回復 發帖
hello, 我入黎坐坐, 歡迎嗎?
2哥。。。进来看看你的店。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
个傻佬几时放返出嚟架
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
茂利2哥... 还没回来吗...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 12:26 PM 發表
金仔,你个 look 好性感啊!!
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-8 10:34 AM 發表
啊2开新店。。。
哈,,哈,,是阿。。。阿大。。有咩意见提供咁啊??y
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 ngls 於 2008-12-8 10:45 AM 發表
2哥。。。进来看看你的店。。。。
噢噢。。 嘉嘉。。。你都来啦。。
原帖由 真爱难求 於 2008-12-8 10:56 AM 發表
个傻佬几时放返出嚟架
嘿。。嘿。嘿。。都没捉过我入去。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-8 12:26 PM 發表
哈。哈。。回来了。。。
原帖由 vwwo 於 2008-12-8 03:52 PM 發表

金仔,你个 look 好性感啊!!
哦。。靓姐啊。。这个星期日晚上,我同金仔出去饮茶吹水啊。。有兴趣吗???
哇!我不在的时候,你开新店啊!不好意识啊!我没看见!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
入黎坐下。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-8 09:38 PM 發表

哦。。靓姐啊。。这个星期日晚上,我同金仔出去饮茶吹水啊。。有兴趣吗???
你是指14/12??????
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-8 09:54 PM 發表
入黎坐下。。
哦。。阿大。。今日咁夜都有上来的??
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-8 09:55 PM 發表
你是指14/12??????
是啊。。你有兴趣啊??