返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-8 10:00 PM 發表

是啊。。你有兴趣啊??
我还得看看先,因为我可能要去姐姐家!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-8 10:04 PM 發表
我还得看看先,因为我可能要去姐姐家!
哦。。没相干。。正经事要紧。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-8 10:24 PM 發表

哦。。没相干。。正经事要紧。。
这几天假期,生意好吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-8 10:25 PM 發表
这几天假期,生意好吗?
哈。。哈。。趴到直啊。。你讲好唔好。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-8 09:38 PM 發表

哦。。靓姐啊。。这个星期日晚上,我同金仔出去饮茶吹水啊。。有兴趣吗???
呢个星期我一家三口去晒云顶啊!!
茂利2哥... 昨天下雨,爬山爬得成吗...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 vwwo 於 2008-12-8 03:52 PM 發表

金仔,你个 look 好性感啊!!
呵呵.... 想要试试吗...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 vwwo 於 2008-12-8 11:21 PM 發表

呢个星期我一家三口去晒云顶啊!!
哦。。嘻嘻。。咁就唔好讲我地没约你去浦了。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-9 11:42 AM 發表
茂利2哥... 昨天下雨,爬山爬得成吗...?
有啊。。D相已经放上去面书个度了。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-9 11:44 AM 發表
呵呵.... 想要试试吗...?
哦哦。。。唔好。。。靓姐都是著多几讲衫好D。。。
2哥。。。。午安。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 2008-12-9 01:01 PM 發表
2哥。。。。午安。。。。
嘉儿。。我好唔开心啊。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-9 01:01 PM 發表

哦哦。。。唔好。。。靓姐都是著多几讲衫好D。。。
靓姐想将些钱,放在我的小裤裤那里。
珍惜四人帮。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-9 12:59 PM 發表

有啊。。D相已经放上去面书个度了。。
哦... 等下上去看...
珍惜四人帮。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-9 01:03 PM 發表

嘉儿。。我好唔开心啊。。
2哥。。。怎么了??为什么不开心??
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。