返回列表 回復 發帖
...i'm from shaolin
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 256 篇文章

Hihi ...Nice to meet u...

回應 edwin10 第 257 篇文章

hihi...
me too

我要做VIP
学只猫..
haha ... 今天放假,可以穿回衣了。。。 。。。穿做工服不帅。。。还是换回来好。。。
Ok..没问题。。。只要你多点来这里吹水,你就是下个VIP(女生有优先权)...
嘩, 不穿骨衫, 令仔好多喎.
外星貓E生
原帖由 edwin10 於 2008-7-21 04:41 PM 發表
Ok..没问题。。。只要你多点来这里吹水,你就是下个VIP(女生有优先权)...
系啊..
得闲叫只猫帮你打扫下....
原帖由 CC517 於 2008-7-21 04:47 PM 發表
没办法,要做宣传。。。而且又是我提议的。。。
原帖由 CC517 於 2008-7-21 04:47 PM 發表
你只猫闪咗去边啊...
家下出几只字...
无相啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-21 04:50 PM 發表

你只猫闪咗去边啊...
家下出几只字...
无相啊...
你们是朋友啊。。。好像认识很久。。。

回應 mickeybblim 第 264 篇文章

靓女,u from malaysia where....
原帖由 edwin10 於 2008-7-21 04:52 PM 發表

你们是朋友啊。。。好像认识很久。。。
刚刚认识咋..
不到一个月

回應 edwin10 第 266 篇文章

你都系malaysian

甘我依家系VIP咗

回應 edwin10 第 266 篇文章

do ur assignment lah..dun 泡妞啦!!
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-21 05:00 PM 發表
你都系malaysian

甘我依家系VIP咗
拜六礼拜先。。。Now no free...Ya ,i also from malaysia...