返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
! A: B( M) B$ K; Btvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
* y  A5 Z( b% E* g, K; }) |6 Rtvboxnow.com大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
; H" t2 \# [  G: M: |公仔箱論壇
) g$ L/ H  v7 V+ K& }# E
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
& d% w$ f# w$ y3 N& X2 j公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
8 u: c5 F3 a7 D4 L7 O% ^9 L2 btvb now,tvbnow,bttvb8 H! }5 ]! k% F0 c
係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; C; G* d' _# ~# g5 C: _# {7 u. g: y
tvb now,tvbnow,bttvb' O8 u' v4 T+ \: S7 ?
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...
3 \+ y+ d1 j; ~0 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
& D5 }+ R: `: l7 N
tvboxnow.com4 }1 c: ^( \6 J* P; \
佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
2 k% F+ u7 s1 Y, @公仔箱論壇2830332TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 x5 i6 I/ Q! ^2 I; z
leekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 p* H7 s9 G- h9 V8 |' g( Y% [

) _: i' j( G7 s# Y; K佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
6 \7 p8 y+ }2 i" l) u公仔箱論壇9 d  y  h+ z3 t) }$ X
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪5 X: Z& T! G  r$ z3 ^: |7 R0 Y
大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 C) n) Z) u  {1 ?: P) `
我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告
7 B) G& j- z- T" P1 k3 d1 D6 c/ OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
# S0 N  u0 S$ L1 Q, s! @tvboxnow.com我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
& ]/ S- m; x( I& b( o2 p# HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
" d2 }. u) B7 k. [3 I4 @( z2 h) q$ ?$ o
tvboxnow.com0 m2 e+ m! x7 w6 f0 Q) M/ P
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
6 _5 p. B! B5 G0 g" B; btvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# G5 Y6 p% Z) Z3 H: _7 z+ f1 Y
咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
- E2 n# g! L% q4 B; jtvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
tvboxnow.com" _/ T2 l& n% ]
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
/ ?" T: U) t) }/ Rtvb now,tvbnow,bttvb玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?tvboxnow.com, u  ?& A" }5 u) j! w& F

$ `: ^7 L( o: q: m
$ ^& C$ H6 A( U: v! I, atvboxnow.com
3 ?7 y. o8 p  M3 k1 c呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
6 A; z7 R# [, ^" b% o咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
8 ]+ S1 H0 S: ^2 c& wtvb now,tvbnow,bttvb玩時玩你小心啲喎。tvb now,tvbnow,bttvb" K4 o' [9 I; W  o8 C  \
leekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
tvb now,tvbnow,bttvb3 x1 |% c6 [  W6 T/ ?* I: f
tvboxnow.com3 a, x* C9 U% [' N9 {, w0 z1 t: F
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架tvboxnow.com! O+ L; D9 d' b
大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
. q! k+ V% y; f- W1 c$ n' E
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
. i4 Z$ _/ U* ?6 uTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
! d' ~* M3 @8 H# }0 H0 S& T) M/ O+ n公仔箱論壇驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
5 z6 |$ l7 _6 etvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
5 Y& n. Y* o9 K! u/ M公仔箱論壇咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。+ b( I, P8 P# Z8 p3 j3 G
不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。 4 I* O/ g5 ^9 F& w1 R3 j