返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 想搵易經大師蘇家興催桃花

同男朋友分手之後已經四年冇拍拖...0 _  w6 x! @, c3 z  b2 ^. @0 [* ]
本來以為係圈子問題....但試過出好多活動識多左好多朋友...tvboxnow.com  n% T( F; ?, W& R
但都遇唔到心儀男仔...就連追我既男仔都好少...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, M! r$ j. ~7 W' z' `) N1 O; v
所以想搵易經大師蘇家興催下桃花...6 L: \8 s- H0 _/ x0 I
因為之前上網有見過佢有幫人解決呢啲問題....
" f6 I4 s5 H8 Z; }2 \' ptvboxnow.com唔知有冇人試過呢
未試過 咁樣催桃花有用咩?
本帖最後由 雞仔餅干 於 2017-8-31 05:31 PM 編輯 ! I! f/ s1 p3 @  H2 I! h

( j) r7 i6 ]$ {7 ^( w' kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
未試過 咁樣催桃花有用咩?
! N9 |% j/ Q  X" @* f公仔箱論壇fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
) b& `2 U5 C( g! n9 V7 \7 A
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解
tvboxnow.com$ X: B6 }  s: s# y2 W3 h
有用既,我以前都有搵過風水師幫手催桃花,佢教我屋企買左啲水晶同啲風水擺設,之後係好左好多,多左好多男仔搵,但過一輪之後又冇哂,唔知點解 ...! _" C3 N7 o( X! n  \
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 05:30 PM
公仔箱論壇" y) j/ l: X% l9 K/ j7 |
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位
9 h% ?# h# v/ b6 [) ^3 T# N樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....
未試過tvboxnow.com8 U. ~- L8 n3 c" c& t7 P& y1 }
不過你可以試下先都冇壞
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過0 G' c/ R8 s; t3 y% X! L# P
搞到我都想試下
" ]# f) ?( T$ Y9 J; s; w/ d
因為個風水師教錯你囉 與其買咁多野不如執位8 h# l0 V' F! _) Q
樓主講果個蘇家興就係精於呢樣野 絕對可以幫你催到桃花 增加更多魅力同改變氣質TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. n/ u" P- i: @. H; z! I4 {- x6 M
uncledrew 發表於 2017-8-31 06:12 PM
我就係想搵佢睇呢樣
試啦,成四年冇拍拖喎,咁嚴重,我一年都去搵人幫手啦
dry左四年....做d未試過既催下桃花都好ge....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 s3 c1 h( w4 a0 H4 |
banlance 發表於 2017-8-31 06:29 PM
我都係咁諗
未試過 咁樣催桃花有用咩?tvboxnow.com& N- ]* Q9 f1 e- Y5 P
fandaz 發表於 2017-8-31 03:13 PM
$ x  _! b$ ~3 _' m9 l9 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。緊係有啦,我d fd個個識用風水陣去催桃花,但可能好壞參差囉
3# 雞仔餅干 好似幾好咁我甩左拖之後都成兩年冇拍過' y5 Q! n* P* Z. G( h' w# Y% E2 z3 |
搞到我都想試下tvboxnow.com4 k0 t( ]) ~, a. S
雞仔餅干 發表於 2017-8-31 06:34 PM
可以約埋一齊去試喎
我就係想搵佢睇呢樣TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& G. w: `' i" ]$ \* _" {
蔡薇薇 發表於 2017-8-31 06:36 PM
7 |/ {6 R. I9 f; {' i% Glets go,想就去做,唔係有排你dry
我睇佢d資料都ok既,一試無妨
風水催桃花真係work架
# c" ]% U6 D2 H7 a. m3 L4 ^6 J$ _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為我都有試過