返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。
3 H: G% Z+ h/ d3 P1 S5 G0 _$ ctvboxnow.com+ S" M3 P" t- S' |/ Z
2979852公仔箱論壇: A! \: i4 p7 g3 s0 i5 d' T: }
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
( U7 C. |9 n1 ^3 M0 q5 b. nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvboxnow.com( m: ~: U. X2 ?9 `
唔似地球人...
tvb now,tvbnow,bttvb) t; Q' y8 C& O
tvboxnow.com" o7 i/ z" F4 U
唔似地球人...4 c# z" S! I# s/ X& E
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
公仔箱論壇  d0 J1 k; k5 g9 X
即係呢隻囉。公仔箱論壇9 Z9 ?+ [, Q9 B, ^4 Q! n

4 C+ w' L$ p. L, [8 q( I8 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x& L0 x4 c+ g  U
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。公仔箱論壇$ Q/ W& u2 t& C" p, c9 j
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
" k; K" g% B/ J+ Z" P6 Utvb now,tvbnow,bttvb即係呢隻囉。
1 Q$ M" ]6 x9 A
: m+ i9 ^0 f6 j2980500% E3 L" x0 E0 p6 U- B/ g
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
4 d# ?8 n! g9 {* d6 I. Etvb now,tvbnow,bttvb我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
' T0 U: P+ ^0 s/ Utvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
$ O4 ^) r9 ^' N) ~' n) i

6 t$ z6 x& n2 U  z4 e5 H5 [tvb now,tvbnow,bttvb幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb* o! }+ |; @3 ~0 B6 N

. H+ L% F  k+ K. Y1 R4 @% g% Dtvb now,tvbnow,bttvb
1 G; d% i4 d( _* @9 d! k公仔箱論壇
5 L" K" N/ D" a* p& \tvboxnow.com幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% r1 y, G$ @# |: D
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
5 x0 M% V( l2 r8 P( }' B/ xtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇* I& \1 T- T( _
係呢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: @! f3 A+ F( b5 t6 I
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。
公仔箱論壇( e& H, l- [  }. m: p$ P; f
+ a$ t) a) i4 c; _; T2 b
細佬同大家按圖索驥吖。
6 B) D2 B" P7 I0 k- j公仔箱論壇
公仔箱論壇3 Y& n7 G& f( l) D, j: x9 H+ u
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。
tvb now,tvbnow,bttvb9 x" U- w+ T0 j% G1 A  A, e8 t/ N
似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

$ u( g1 J/ @, o* ?6 E9 t, Z蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。
" K6 ^: U- Y) C* [( A$ _: }& v+ wtvb now,tvbnow,bttvb因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
3 |' V+ w- w: E2 I: R& ~tvboxnow.com
8 s. D1 r( B9 a5 [公仔箱論壇幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地tvb now,tvbnow,bttvb+ X0 D! D0 F5 z5 e$ L* V( h- S
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
tvboxnow.com' p/ U; }  `: j9 j4 b
似新疆少數民族女仔
9 }% L9 Q6 i: w& h' `$ z公仔箱論壇
/ f8 ~9 T9 p# l3 P7 ztvb now,tvbnow,bttvb係呢。
  z2 A* I, X( X* ?2 p& y啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 S6 W( t3 R8 `; n+ A# l, \$ [" }5 K

! [$ D: y% m5 f公仔箱論壇細佬同大家按圖索驥吖。
1 G9 q6 F0 _( n7 Jtvboxnow.com2980976
5 S, E, k: G0 f! g4 R. Ktvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
公仔箱論壇; T  R1 e8 v- {; I$ J4 h& b# u

! b. z6 u% ?, [7 btvboxnow.com你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) [, j/ N! {. e
似新疆少數民族女仔
& W4 c; ^* G" S8 pmnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, Q7 o( H0 y& K9 R5 _6 _  L
+ O- p7 W: ?. Q" u2 F& B
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
tvboxnow.com( H/ w0 |; o; _$ W7 |

1 W! o$ ~' j  A* oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ..., N3 j. J7 l4 c" G) b- p' a
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
+ y: F" b. t! C( w7 t# e, F係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 m. |3 Q- E3 }
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
  w% N( @* g6 y1 y) A( ctvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
- G8 B8 s& v8 x+ X
! x0 z; _: c+ y1 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。因為佢地兩個對眼神似人
9 N0 o6 i$ p5 ^$ Y' E6 k" `
tvb now,tvbnow,bttvb# K3 M. Z4 w; F& S  r1 c" V
因為佢地兩個對眼神似人
% I5 _4 _6 ]% d2 ^$ d$ M7 D& c; O# j大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
. {! b5 l1 n3 V5 I3 E1 YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
8 N5 g) }* s4 G4 y% |7 c; A2 l8 q. Ahea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:38 PM 編輯 ( F6 K6 h; h/ w9 I: V/ l
公仔箱論壇& A8 X/ e5 B0 J
9 @* ~/ P3 Q' M# e, \& u0 R# vtvb now,tvbnow,bttvb
: W3 H3 d: E4 ^7 l' s# QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎) W/ u0 C6 M- ?
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
4 e1 L- K7 t4 N- h公仔箱論壇有啲真係「騎厘」到呢.....
" c% ~+ g, K. l5 U公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- \; S6 R, ~$ N. F9 A" l" H
今年個三位都唔知點形容。
# A8 ?& n% f5 x6 }% o$ o+ y, b( jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「
- J, s1 `: H- |/ O2 O; R5 Q
公仔箱論壇+ L; c; P- f8 s4 Q$ h
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。# n+ z3 `. R6 l- k  p& s+ L% l
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& v3 e' C) o3 h
mnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
tvboxnow.com! M! R' I+ f2 g: \9 P4 I+ r+ f
係呀,由第11集開始追都冇損失。