返回列表 回復 發帖
激似
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
好久不见黄光亮了 也复出了
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
說起來咀是很像沒錯
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
佢地唔同姓架.. 一個姓王.. 另一個姓黃架.. 不過佢地個樣有幾分似既.. 王祖藍好樣好多% V: t5 K/ Z" o2 P# ^! p
大文細佬 發表於 2013-1-26 05:41 AM
公仔箱論壇! u# ~4 s3 b' I& d! {; F
我仲似为佢哋真係两父子
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
7 [( \- L9 Y( Z1 l, z/ ~serrurier 發表於 2013-1-28 03:36 AM
  H) [( n% ^. E! F' s. \% ]) t  o. c

$ I# a+ T& y& ]% X; Q4 Z8 e" U. Y( k/ f1 a$ o- }, }% l: d' a+ R

5 G5 f1 L5 Z9 Q' z- FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我好贊同你嘅看法,希望佢哋仲有机会演多D俾我哋看啦!
說起來咀是很像沒錯tvboxnow.com" [3 Q# r2 F) q6 B
冬青 發表於 2013-1-27 10:26 PM
* X  U+ @0 m; e) F+ E' |8 h% ?

* V* {6 L: H2 L: R. btvboxnow.com* _* S& O4 F! Y. b2 ^1 t

9 u, R2 @' L/ s& P4 N: N. r6 H' s公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb/ c9 T: I) t( Z. n- E9 D. v
我同Dfriend 都認为佢哋係.
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇公仔箱論壇5 Z/ s4 \" `7 U8 }
hyx1005207867 發表於 2013-1-27 02:18 PM
. y: j: K8 d* [: s# p. j, I8 s

0 u; U! Z9 y+ H1 x8 e" Z0 \/ y; ntvb now,tvbnow,bttvb8 p+ |: }# l% e# ~$ F; a% B
两个都係搞笑高派
好久不见黄光亮了 也复出了
8 v. [5 S, f0 v0 U" o8 R- A公仔箱論壇yunsheng 發表於 2013-1-27 12:55 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, `1 O: s, M& c/ K0 B* q  B

3 O) M  T0 p" o0 x! L  A2 {公仔箱論壇公仔箱論壇) V1 u" H; j/ [7 h% ^: _
計落都有十年无見过佢啦!
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!tvboxnow.com: h; z, `" s: ~; X7 F
後天美 發表於 2013-1-27 11:47 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* t' x* D- r  o- [" R

8 Y) x9 X1 U" ~7 w* J公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb. K6 `$ M+ h" C$ a
无错,王祖藍的演技又进步咗
agree
兩個個鼻都係咁大HAHA,衰在身高
样子可能有点像吧