返回列表 回復 發帖
激似
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
好久不见黄光亮了 也复出了
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
說起來咀是很像沒錯
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
佢地唔同姓架.. 一個姓王.. 另一個姓黃架.. 不過佢地個樣有幾分似既.. 王祖藍好樣好多
$ l' Y! g7 r/ [tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2013-1-26 05:41 AM
公仔箱論壇+ [2 e7 k  E! h. ?7 N
我仲似为佢哋真係两父子
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
1 o2 E, @+ a" m* W% Ctvboxnow.comserrurier 發表於 2013-1-28 03:36 AM
7 _% Q: u* t8 m' g% V1 u8 J8 W, }# qtvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; c3 ?, _" F6 v$ V2 f

3 X0 r/ L- M$ b  F# u% a3 ~8 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# L* f; p. I# X/ j% c) s
我好贊同你嘅看法,希望佢哋仲有机会演多D俾我哋看啦!
說起來咀是很像沒錯
  c/ Q) [6 ]! d& Y0 `( Z# Ltvb now,tvbnow,bttvb冬青 發表於 2013-1-27 10:26 PM
公仔箱論壇& w0 J5 a3 C8 f) Q. \
tvboxnow.com3 k4 M* L( G1 T, Y, }- P
公仔箱論壇# ~6 r- l8 A6 P# G$ K  [& H
tvboxnow.com8 M: F0 N  ]4 n" ^* C9 p  ?# [# P
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 t& t2 j! q$ H% Q/ @
我同Dfriend 都認为佢哋係.
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
3 U4 |2 [) S) G0 K8 B1 a/ n* q公仔箱論壇hyx1005207867 發表於 2013-1-27 02:18 PM
6 N  D6 t" i$ d  b+ b% t4 ?2 K- r# s3 K

3 S8 U( X3 F# m( _tvboxnow.com两个都係搞笑高派
好久不见黄光亮了 也复出了
) n% `4 b9 A/ n, [yunsheng 發表於 2013-1-27 12:55 PM
) F6 m% M6 k: J1 B* X7 ?5 Y5 }! v. w
tvb now,tvbnow,bttvb, }* A& R1 d7 m8 C2 `

6 d) P) u9 V- h) Q公仔箱論壇計落都有十年无見过佢啦!
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 a$ Z# n' `" d* H; s; Z6 K- b" E
後天美 發表於 2013-1-27 11:47 AM
3 H& Y: v6 ^5 H. [4 }8 C- _! }- P- H7 X' x+ O

% A' N; c1 g7 L6 [1 L公仔箱論壇无错,王祖藍的演技又进步咗
agree
兩個個鼻都係咁大HAHA,衰在身高
样子可能有点像吧