返回列表 回復 發帖
激似
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
好久不见黄光亮了 也复出了
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
說起來咀是很像沒錯
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
佢地唔同姓架.. 一個姓王.. 另一個姓黃架.. 不過佢地個樣有幾分似既.. 王祖藍好樣好多
8 k1 j! l  q# D7 h0 ctvboxnow.com大文細佬 發表於 2013-1-26 05:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb8 l3 `5 J5 r/ v0 x. u0 u+ z
我仲似为佢哋真係两父子
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
2 ]- D! \% S8 p5 k- ^7 h- s6 @6 }tvb now,tvbnow,bttvbserrurier 發表於 2013-1-28 03:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: Y. }  N) t, [8 j' d
' I7 Z  }& }3 V0 k4 ~  p% o# O
tvb now,tvbnow,bttvb5 R/ T) z3 Y! u- P
# N3 v: E6 p9 ]3 g
我好贊同你嘅看法,希望佢哋仲有机会演多D俾我哋看啦!
說起來咀是很像沒錯4 B( g& v7 T& C' _7 @1 H
冬青 發表於 2013-1-27 10:26 PM

& I- F+ n; m6 D- BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" t+ b/ l2 \; S- E4 }tvboxnow.com* f( N; y9 ^/ H" {# H
; x  b6 M: m: {% K% U
公仔箱論壇% h5 k; r" ?' h6 C  a/ ^
我同Dfriend 都認为佢哋係.
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
1 s% j9 M4 P0 o& Rhyx1005207867 發表於 2013-1-27 02:18 PM
' e" m1 r7 i* l+ J. [2 `/ W5 _公仔箱論壇
: p! h: c4 |/ Q& z5 {tvboxnow.com
. R" {( x) a: W' U- \2 T" ytvboxnow.com两个都係搞笑高派
好久不见黄光亮了 也复出了
1 ^+ d1 |4 K: ]. p0 ?8 Utvb now,tvbnow,bttvbyunsheng 發表於 2013-1-27 12:55 PM
! y* w5 c$ V7 r9 K( [9 Vtvboxnow.com. g+ J3 K( P3 C4 X/ |' g! g9 ~
公仔箱論壇/ y" `. e$ [$ k9 x; Y
計落都有十年无見过佢啦!
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!5 D9 ~$ x, e- F
後天美 發表於 2013-1-27 11:47 AM
; \- n. a$ z9 P7 D/ p9 X公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, o6 S  j* h( _& o' X) g, v

. q6 E" x5 \+ A0 p  V无错,王祖藍的演技又进步咗
agree
兩個個鼻都係咁大HAHA,衰在身高
样子可能有点像吧