返回列表 回復 發帖
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
睇完第一集.. 定欣演戲真係好正
7 z# Y( E- Q8 s2 m2 r1 U) H" R公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-11-5 01:41 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! j4 a! `8 h; O; ~+ o. n: E! d# j
胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
3 E9 {9 G8 V" Q& z! @
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
公仔箱論壇3 L; F' s# w" T9 b/ K4 {5 N$ u

/ P  L9 ^$ t" C! S2 b真係?呢個會好啲嗎?
! B4 ?1 F! s! J% h  b4 \) Htvb now,tvbnow,bttvb2974113
- C* s9 B5 M% t4 Jleekwoklam 發表於 2014-11-4 03:30 PM
, ]0 J# p: ~9 _; h# ?( S
我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
% U1 y8 S" g! m% b1 u5 q8 eTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。胡定欣固然係正啦,佢做暗戀同扮明戀做cover好好睇,但我相信阿邦出埋場後,二人會撞出更多火花。
5 @* y$ m8 P! F6 k) d- b' A0 {公仔箱論壇2974865
" \, U4 s* s& w' W2 L6 Wleekwoklam 發表於 2014-11-5 12:43 PM
; v: ~( [+ v" R& I
& s  I6 c6 i; Q' u5 S: e5 ?8 g% ^: Itvboxnow.com總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
3 K) Q  ^. Y- w1 C& R1 T& d- LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 A4 q9 [- P! J# Q3 _7 F/ C公仔箱論壇
8 v' Y' C. V+ t4 b( O8 m3 ltvboxnow.com
6 e" I, Y( G6 ^4 T總之佢演技好喇... 佢嘅髮型有問題咩??  點解我唔覺嘅??
# [0 [$ M# V* atvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-6 03:26 AM
tvboxnow.com' T: i; _* p8 ]- t! _0 Z$ M$ |

( v: ^* m5 q+ s3 Dtvboxnow.comtvboxnow.com/ }! L* J; ^% c0 M, ^

8 N) X9 ^1 i/ l# E0 D公仔箱論壇因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。tvboxnow.com9 o0 H4 }1 O6 \7 Q- R
% ^1 ?/ i& h" Z4 @
4 o+ w; w; E1 ^7 t$ e( I" z
& G- F* b& X' F* X: o/ j& Itvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇3 Y" E  Y% E  E
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。+ c7 Y& `% S& b" Z+ w/ f) ?
0 {) v2 e+ G8 k# M7 b' \8 N2 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都係中意呢個髮型, 中間分界好似立廢會長毛咁。
& z* y& x" L  u: pmnb1123 發表於 2014-11-5 01:26 PM
0 }, O6 F7 l, x% p" L, K
& D* Q; p( N: z$ i7 g  U/ wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
& o( m- I- t4 d
tvboxnow.com, n2 e2 w, |$ O* D3 q3 M& {

5 a0 q. M& G( m) r! c" k髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
& X- \& ^* J+ c9 n9 aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2975667
- m/ `8 ?  H: E6 g, f6 r% a' Kleekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
公仔箱論壇4 U0 X: o7 k" K: L* B3 y+ @
tvboxnow.com$ e$ k3 f0 U( @9 X) b
傾少少的傾面無咁難睇,但正面就真係頂唔順...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 a# q2 K: N  Q, W5 C  S
明明本來好地地個樣,做乜因為髮型搞到怪咗...
4 F4 i) ^  P/ r! U3 Y3 btvboxnow.com中間界呢類留比其他女仔啦.......
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
6 W6 W  C9 U) |) ?tvb now,tvbnow,bttvb
3 ?  j' H& X  y# ^$ VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2975628/ O  z! t+ G! \  I8 \# _$ _
tvboxnow.com6 J; c) N! p( B9 C( k; P
因為你同我都係定欣粉絲,所以佢形像百變都咁like囉。tvboxnow.com7 a& h) r2 M' P& S: o+ ~
1 ~$ x  h# n4 R5 a5 s2975672/ o" f& s" |9 H+ Z/ ^  n) D
tvboxnow.com3 a. R+ m+ T/ q' z5 J
leekwoklam 發表於 2014-11-6 02:51 PM
5 Y5 O8 E4 z2 \+ P$ ]8 X" y
tvboxnow.com  L/ s  q8 y" ?7 p+ ~( z$ w9 r
我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂
好想快啲有袁小田啲拳擊場面睇,因為睇名門家族內鬥睇得多會生厭,睇擂台武鬥調節一吓就好囉。
; R$ U% P* F2 o' n+ R, y$ h公仔箱論壇2975646# A& D5 c& T% g) ^
leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:11 PM
公仔箱論壇2 _% y6 B0 K0 G4 W/ W! E: u

6 H0 o( J2 g5 B: D" c袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
tvboxnow.com9 k# X8 E/ k6 u$ Q4 V0 N

$ X( ^# x/ U: V. U7 a0 {, L% i公仔箱論壇髮形似長毛梁國雄咁慘咁冇陰公呀?
" P5 m6 l0 e  d1 E4 N; s3 mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-11-6 03:34 PM
tvb now,tvbnow,bttvb, i% ?4 j- ~' o0 j6 Y: c/ \4 w4 j- t* e

, ^' h5 }5 f9 H6 V% n. e  V
! I1 z" }1 A5 {- e* N6 `公仔箱論壇髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 P" Q/ o+ U  Q" H: }  ~
如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系

《飛虎2》點同

嘉欣BB

公仔箱論壇; X4 v9 D; s. E% G+ f! c* P

% ~0 r0 P. g* e6 g公仔箱論壇我覺得佢靚過好多女明星架喎... 演技又好.. 不過無運囉.. 好似馬明咁都係無運.. 我覺得佢演技好過馬明添喎.. 不過唔緊要喇.. 最緊要佢生活得開心.. 知足常樂 ...
5 M) N6 Z/ `' v% q) Qtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-7 02:20 AM
tvboxnow.com* I, Y) Z0 a) i/ `4 v5 C; S
你舉呢兩個例貼切非常,登馬明同定欣唔抵。
# a' m4 z- y/ f# n" z$ N
: ~  U' C, N7 [

$ n, r: h) @4 Y" `: a! C公仔箱論壇髮形係個人喜好,冇影响對定欣嘅喜愛。我都好鐘意佢响《名門暗戰》做丁漫姿嘅角色,
* F' H4 f' N' q9 S0 f* Y' ?如果我係蔣元老咪一定追佢 。都想睇下佢系《飛虎2》點同嘉欣BB打。   ...
$ e5 E6 i6 x3 d# e  u公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-11-7 12:27 PM
: j# i& r* S  X7 k% N係呀。「丁漫姿」鬥BB真係萬分期待,但要等到第10集,頸都長。
" W; K8 o& X  O$ ?
! J/ O2 V( ~+ `" oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: L3 h7 H- x1 Z# v6 v" S
7 h, J8 Q# ^: O+ U- Y' [0 }tvboxnow.com袁小田同三劍俠响工作上有無關係架??
4 d! {2 `" L& k2 L5 z7 otvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-11-7 02:24 AM
( M2 |6 B& t! ~. dtvb now,tvbnow,bttvb袁小由比蔣元夾硬「的」咗入德利佳做IT嘢囉,算有關係。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 l) _4 a  N, Q3 x$ R# j9 C8 h
* I, c! B$ p: U6 N1 r( ?# m# p
又有得睇李佳芯,開心。
3 f$ Z2 l+ M: n( }4 M公仔箱論壇* W" M5 Y, S" t: u# L

7 i. A, W4 t* ~/ E3 a% f" w1 ltvboxnow.com