返回列表 回復 發帖
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
外星貓E生
四十幾仲風韻尤存, 你仲想點
0 L; x& u5 z) `# ]' t7 oCC517 發表於 2015-1-10 12:02 AM
公仔箱論壇& Y" g- q1 z; {4 l( K

1 H& l* H. A/ G& k* e4 q
4 p0 s- d( y' g
5 A' P0 N: y* u* a& q( s% J, Etvb now,tvbnow,bttvb今次仲有新面口的女演員,有d角度睇係幾靚的,) K7 X- J/ E9 A- `1 `: i! Q
更有幾特出的鐵良芷朱晨麗,蝦頭同梁烈唯...." G( ]" n# O* J, c3 i$ G% T
我就真係好似賣緊廣告,不過套劇我覺得好睇,
1 w, v, L) d9 c1 }3 m2 i; P* A. j& c我睇以你進度,你要排期到出年暑假先睇到囉....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛2 A) x  j( k5 D
我已經搵佐資源全套下載來睇公仔箱論壇/ Y( C- D" o3 ^- a
純粹捧萬二蚊場
條骨都無佐lu
第一題答案B,我未睇,估下嘅遮' G: y. T0 @1 x. ?, t( a
第二題答案C ,又系斷估無痛苦公仔箱論壇0 c8 f; g% A# t
lhy92725 發表於 2015-1-9 11:47 PM
8 H, S8 \( M" O/ l# _0 m+ U: o* vtvboxnow.com
7 C9 `- M4 u, a# A; L/ ^8 ~0 {哦,睇唔到呢個回覆添,有估就有分加..
9 W2 }' O3 p  g/ r; Q' l3 t/ G2 m公仔箱論壇/ B& [9 }" I$ ?, f
該煨,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( c1 @9 K% ^( d1 V
本來問答帖晌限時前唔應該有咁多閒雜說話,
* ^' ]: w" P  y" tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又係我自己衰破壞咗慣例先,撩人講嘢。
, E- Z! k( @# i0 atvboxnow.com請幫手宣傳吓,
# l, [) Z, T( p' ?/ ]tvb now,tvbnow,bttvb睇劇同步討論樂趣多/ I' \5 q( m2 u2 k1 H* \
齊齊追劇回覆笑呵呵
tvb now,tvbnow,bttvb/ s2 O* F" ^: I  D9 n# {
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
p.s. 得閒來貓E館坐下, 都有遊戲玩
0 x+ O  n% K( m# J' Z1 BCC517 發表於 2015-1-9 11:14 PM
E生係我地方買AD,問過我未...
E生係我地方買AD,問過我未.... B2 V" F* K# E9 {) u
timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
5 o. E9 K3 D6 A! J公仔箱論壇# v' z7 b- T7 g% m
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,
# l" J9 B( a( p, c$ Y- P, ^9 \不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,tvboxnow.com) [) T+ ?6 S& |* i( S0 G* S
將功補過算係唔話得囉....
其實我可以晚晚追嘅,不過費事出廳開電視之嘛
4 E3 g7 x% Y) r  Y8 S2 ]# x我已經搵佐資源全套下載來睇
0 k: k9 [6 ~3 ~8 s純粹捧萬二蚊場
- L& w6 j7 ?) @( Etvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2015-1-10 09:14 AM
: B& y0 ~9 @& S8 G; H
! V: K0 u! o5 r# x' f& y/ k" Y
睇一套其他人睇晒的劇,人地己經知道晒劇情而你先睇,TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! v3 P" e- d* f
我覺得樂趣唔大,因為就算幾好睇都好,都過晒氣,
0 Y+ o% i# z! ^3 H; jtvb now,tvbnow,bttvb當你睇到緊張時亦無得同人講,人地己經追緊第二套,+ c  v) `( B9 y2 g
完全唔同劇情,仲有咩意思?公仔箱論壇' m8 E( U3 H, T5 `; S7 K" h

" |& R1 X/ D' G" M  D; e公仔箱論壇download落嚟一次過睇係好,只不過,咁係睇,唔係追.....
E生係我地方買AD,問過我未...
. c, E& ?. O+ B& z4 G公仔箱論壇timmaxsing 發表於 2015-1-10 09:38 AM
$ a* }; _( f  b: S+ Xtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇& f  z, I* F0 E5 g1 R
無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
外星貓E生
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. b7 {) U- q) v; F9 b5 ^4 {

' u7 q- c2 \  a% A4 `+ F3 v2 \tvb now,tvbnow,bttvb無問過幫你手, 對唔住, 係貓厚多士做左嘢都要出糧喎, 唔該
5 q0 X: w# p) T* ?3 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。CC517 發表於 2015-1-10 10:32 AM
# d6 d. k6 M' x8 Y1 L: d6 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvboxnow.com& e6 z! m! \7 }
嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 q" Q! I. b8 `8 b% T/ K
呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...
! h- u$ y7 ~; T1 x+ e1 [/ T厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
* z# ~* e3 _0 b; _

2 _: ^' X8 O" I0 |5 ^公仔箱論壇嘿嘿,出咗我份糧仲唔夠??
9 s. s% w* a1 `6 V: i  R+ l) |1 N. C公仔箱論壇呢區你咪使旨意蝦到J神喎,佢大把幫手,...
6 V- W. k' b' }. ~tvb now,tvbnow,bttvb厚多士? 係喎...諗起都肚餓...去食嘢先。
2 r' J( e, {( y3 n金田Sam 發表於 2015-1-10 10:34 AM
. g- W+ {4 S) |2 c, x* s3 ^& D1 q$ [
$ S) H. Q# a8 z/ A+ a' ]tvb now,tvbnow,bttvb點會呢J大好好人, 在樓下開遊戲, 奬金豐富, 少少TVB$, 一D都唔在意, 貓都係講笑啫, 佢老人家唔會嬲嘅
外星貓E生
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; i( G: r' W, C, F4 V
/ g0 [, e( Y3 `+ Z7 s6 X& u
唔好怪佢住,真係要怪就怪我,8 I; Y" h  ]  w& m! y0 }% E
不過相輔相承,e貓有晌佢果區幫手宣傳,tvboxnow.com0 L! @3 q% D/ h/ K# s4 E
將功補過算係唔話得囉....
: V3 `% d; m4 C# I& H% f( m公仔箱論壇金田Sam 發表於 2015-1-10 10:15 AM
tvboxnow.com3 [9 C4 `8 l" f5 Y7 R; L  O
E生係"有傾有講吹水區"的其中一樓帖的樓主,我哋認識佐好久啦,我也是活躍該區,我哋只係說下笑,金田Sam會員好唔當真
我都未睇完結局. 唔知個遊戲完咗未呢?公仔箱論壇0 q9 q$ ^5 M" ^
; u4 X3 W3 v2 W% W7 M
[第一題]八卦神探劇中萬綺雯(車季菲)有多少個細妹?3 }& E$ b3 q- ^0 h8 [6 p
b)1個
" [+ i' z& ?  M- O" f公仔箱論壇8 M. M# M; Q; n) d- S
[第二題]八卦神探劇中趙洛希(Shirley)最後秘密係乜嘢?
, @$ j- `" e) F5 T/ X. nc)係誤會,真係女仔,真正兇手係未死的勇仔。
- o5 r+ @, R$ K0 F0 H6 Btvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇6 ^/ _9 o! S/ d9 H# P. y0 U
呢個答中有獎遊戲聽日先截止,
! N+ x2 L5 T% _$ \) w* b# ztvboxnow.com睇吓除咗你隻貓之外仲有冇人入嚟欏分,6 i" g: L9 z6 g* [
真係啞ge入嚟做兩吓手勢都有得派,. D3 Q3 ~9 S0 F3 d
..己經出到呢招嚟招客....
+ U6 @  R. l$ P0 K7 m1 f" ^( Vtvb now,tvbnow,bttvb
8 U- Y* h$ {! o6 t2 Ntvboxnow.com金田Sam 發表於 2015-1-9 11:42 PM
% T( e8 i' d" ]1 ~. itvboxnow.com
" R6 S. l% G& Y5 B' {* f公仔箱論壇金田兄唔使擔心既, 我地一定黎撐場既.
原來勇仔真係變咗性呀? 殺人既原來係呢條女呀?
第一題答案應該係B - 得1個細妹
: t' i' E- U2 D3 d" i" X, j* x% Ktvb now,tvbnow,bttvb第二題答案係C - 我都系斷估架tvb now,tvbnow,bttvb5 p  N' @+ B) p2 e$ |
sorry, busy working, 仲未睇完...