返回列表 回復 發帖
係呀!
free2penny 發表於 2015-9-26 07:47 AM
多錢
大家早,出街買D野先,聽日肯定多人
lhy92725 發表於 2015-9-26 09:42 AM
電腦
電腦
Pedestrian_A 發表於 2015-9-26 03:25 PM
路人甲! 你好!
路人甲! 你好!
free2penny 發表於 2015-9-26 03:28 PM
penny你好!
第一場:熱   刺(主)VS  曼   城(客)
1.熱   刺(主)2:1  曼   城(客)
2.主勝
3.3球
第二場:利物浦(主)VS 維   拉(客)
1.利物浦(主)1:1 維   拉(客)
2.和
3.2球
第三場:曼   聯(主)VS  新特籣(客)
1.曼   聯(主)1:0  新特籣(客)
2.主勝
3.1球
第四場:紐卡素(主)VS  車路士(客)
1.紐卡素(主)0:1  車路士(客)
2.客勝
3.1球
多錢
Pedestrian_A 發表於 2015-9-26 03:25 PM
我都想呀!
老鼠圖放到黎貓屋企
條骨都無佐lu
老鼠圖放到黎貓屋企
lhy92725 發表於 2015-9-26 05:10 PM
想你屋企靚啲嗎!
1.熱刺(主)1:2 曼城(客)
2.客勝
3.3球

第二場:利物浦(主)VS  維   拉(客)
1.利物浦(主)1:0  維   拉(客)
2.主勝
3.1球

第三場:曼   聯(主)VS  新特兰(客)
1.曼   聯(主)2:0 新特兰(客)
2.主勝
3.2球

1.紐卡素(主)2:2  車路士(客)
2.和
3.3球以上
貓貓晚上好.
1.熱   刺(主)1:2  曼   城(客)
2.客勝
3.3球

第二場:利物浦(主)VS 維   拉(客)
1.利物浦(主)2:1 維   拉(客)
2.主勝
3.3球

第三場:曼   聯(主)VS  新特籣(客)
1.曼   聯(主)3:1  新特籣(客)
2.主勝以上
3.3球

1.紐卡素(主)0:2  車路士(客)
2.客勝
3.2球
掌門過佐截止時間咯

評分次數

條骨都無佐lu
掌門黎遲左
掌門過佐截止時間咯
lhy92725 發表於 2015-9-26 10:50 PM
過咗既咯咩? 唔緊要啦. 我都唔知幾時截架.
掌門黎遲左
satoshi23 發表於 2015-9-26 10:52 PM
我都唔得閑爬帖. 我都係copy&paste架咋.