返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 * H) z' O* [  B4 B. N6 f/ z! o
我比你估啊``` ;)
4 I# c- a0 l8 e: b& T0 M) X
睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
. I" A. C( @0 mtvb now,tvbnow,bttvb又唔見你同我TALKK*!!
6 V6 g* e! o2 j* Q* N, _公仔箱論壇 心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?
( V! r, G" Q9 S& M3 G) |( w公仔箱論壇-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...tvboxnow.com5 x$ J, T' }. ?7 I
,,我唔多鐘意keep相係到.......
3 N4 E+ E7 n& x* h* ?" m唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。 tvboxnow.com! {1 X+ T3 {: c) C9 N
o甘你覺得我本人呢..?公仔箱論壇6 x" c# C4 Q; x7 ^
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...
9 y- G$ v8 @7 d# Xtvboxnow.com,,我唔多鐘意keep相係到.......
' U. Q, T2 r: e1 i& ]2 A2 u0 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! J. O: E" v0 [7 T
本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*
: L& S' p; j, b4 ?  P- |有大把人靚過我係到..
3 T4 h8 h2 o' _" X一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。
. ~+ t& \$ X* G& N2 X; O下.. VIP* 又點做嫁..?*TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! M6 I' `, ~, d- t8 F
有大把人靚過我係到..
# \/ R) g& P& d. B; qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一定唔會贏既.. = =
( Z. r7 j" X7 w/ R, S7 F* D; ftvb now,tvbnow,bttvb哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到
* B3 |* N8 I4 H* m* ]我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既
1 p: D4 ?% u8 C9 i; O  b0 `* m/ `點都有一票喇,你係咪係外國嫁
; ?( z* o! @8 k# g7 Y* ltvb now,tvbnow,bttvb
' C6 E7 ]+ S2 N1 i[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。
/ F  L1 v2 p* Z- ^' K公仔箱論壇我太樣衰啦...
* t& g% ~  n7 g- ?0 ktvb now,tvbnow,bttvbD都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...+ V& o; l5 g* M7 z9 F2 e& }
换照片了啊..!!!!
# C1 I) {0 H1 F: Xpretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
- D( U+ v9 C/ E& ]有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[tvboxnow.com2 e. b$ p$ x( ^% W0 E/ M
又唔見你同我TALKK*!!
  a# N1 t* ~. y& q: Stvb now,tvbnow,bttvb心 淡 了............ * ~~
3 o- Q% l2 ~0 L: h9 a8 ^/ g9 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 s2 }' G5 o9 C7 `5 M7 T9 D
我邊有啊。。。8 P, f$ `: X7 }! x: X+ S8 Z* Z
我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ z4 c) [/ X* A2 ?6 X
區係長輩嘛~~
% e- g& p; h7 R: S我當然係要卑返少少面區
6 E2 ]6 Y, {+ L(唔好同區講啊)公仔箱論壇1 A+ a1 ]: z3 g3 p  r
好啦e+同你TALK啦& y' U( j4 f* ~, }2 @! Q6 l' P
e~~ 你又換佐相啊?tvb now,tvbnow,bttvb6 x8 k7 B) }' Y' C$ m6 J
かゎぃぃ です~~
9 d9 @1 n8 }* h% z( d% itvboxnow.com幾時得閑出黎陪我行街姐
( |" d/ s: v7 O2 p2 ^公仔箱論壇我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
5 q2 L+ c0 b/ `2 J  c=_=我有你msn嫁tvboxnow.com# M) V+ Z- V$ d8 i' h" P. L$ d0 U) f
我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁 tvb now,tvbnow,bttvb0 V' I2 S, T, h1 I

3 D5 B9 `3 E4 A, |% W0 h( c  T我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -, Y: H) Q2 C- u* \( s

3 q0 \/ K$ d' mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。估唔到係度見到你=0=
6 E; j9 w9 c" e
  P! F* [6 D* ^1 e' ~( Gtvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼公仔箱論壇5 F1 q6 S! g, j) q
2,3年前已經識得人??? tvb now,tvbnow,bttvb1 m  F" I" x- n# v. V  z
我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。
/ f' n; k5 n" z! S% N. @5 b$ u% qtvboxnow.com 原來你比我仲狼
% u+ @3 `- T5 t+ A+ V$ s+ ?8 E+ x3 |# Q2,3年前已經識得人??? 9 s% z+ _' M; {3 J
我地得閑過去談下區
! P6 Z' O5 W4 |3 x2 a. e! Jtvboxnow.com1 @6 R, D) X& y5 ^5 @
其實我同佢無乜傾計嫁-.-tvb now,tvbnow,bttvb: x" ?2 Y6 L' h% I- B
我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
9 |7 z0 J% R3 Ntvb now,tvbnow,bttvbN年前的事
长发靓女:014: 0 k* L" E/ i' r0 h8 }0 f& ]
   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??
1 h6 c- W* ?- f$ D! j4 X7 I# G定係區到過紐約???