返回列表 回復 發帖
原帖由 jnc3688 於 2009-4-23 10:35 AM 發表
我几时来攻击你哦
你得闲没野做就来讲我同虫虫没缘...
原帖由 tingx2 於 2009-4-23 12:00 PM 發表

猪猪..

不必理他... 你&chuuuuuu是一对有缘的couple
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 tingx2 於 2009-4-23 12:00 PM 發表

我不得空也会来讲你们无缘
天空蓝蓝白云朵。纏纏綿綿永相隨。
原帖由 mickeybblim 於 2009-4-23 12:03 PM 發表

猪猪..

不必理他... 你&chuuuuuu是一对有缘的couple
婆婆... 好耐没见啦..
但是我已经好耐没见过他了..
原帖由 tingx2 於 2009-4-23 12:14 PM 發表

都将你们无缘啦。条虫只有股市开市出现。
原帖由 tingx2 於 2009-4-23 12:14 PM 發表

猪猪.................... ...你好耐都无吹水

他晚晚都上来找你架
原帖由 mickeybblim 於 2009-4-23 12:22 PM 發表

猪猪.................... ...你好耐都无吹水

他晚晚都上来找你架
条虫他很少来这里了,在外面搞三搞四
原帖由 jnc3688 於 2009-4-23 12:25 PM 發表
条虫他很少来这里了,在外面搞三搞四
又来搞破坏猪猪&猪虫的感情... 猪猪...你要小心D啦..可能jnc3688(8怪)爱上你的猪虫
原帖由 jnc3688 於 2009-4-23 12:11 PM 發表
我不得空也会来讲你们无缘
你要咁咩??
原帖由 mickeybblim 於 2009-4-23 12:29 PM 發表

又来搞破坏猪猪&猪虫的感情... 猪猪...你要小心D啦..可能jnc3688(8怪)爱上你的猪虫
他们更本没有感情。有的是欺骗。我不是你喜欢搞基
原帖由 jnc3688 於 2009-4-23 12:17 PM 發表
都将你们无缘啦。条虫只有股市开市出现。
开市时间...
我已经训左了..
原帖由 mickeybblim 於 2009-4-23 12:22 PM 發表

他晚晚都上来找你架
是啊..呢排都是闪紧过...
他返来..但是我见唔到他...
原帖由 mickeybblim 於 2009-4-23 12:29 PM 發表

原来他爱上左虫虫..唔怪得日日都想拆散我地..
原帖由 tingx2 於 2009-4-23 12:34 PM 發表

你要咁咩??
我喜欢讲你们无缘
原帖由 tingx2 於 2009-4-23 12:37 PM 發表

开市时间...
我已经训左了..
这就是代表你不想见到他。所以你才睡觉。不要找什么借口说明天要早起上之类得话