返回列表 回復 發帖
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半
) N( q; c! ^7 v, D公仔箱論壇 嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
杜茸今次一定係賣A貨底打,點解?因為佢食咗`偉哥'、睇埋陳緯張性感相咁耐都仲係六點半公仔箱論壇' V" ]9 k/ c0 }2 k0 v
嗱,唔好諗錯隔离,我係活賣假表 來人啦,重打十二大版 ...
7 [/ L% c0 R8 y0 @: D: r3 M9 t" Umnb1123 發表於 2014-9-29 02:23 PM
9 _1 n  f5 N! {% }8 g
好傳神就真啦嗰畫面,哈哈......
原來係杜茸比人打patpat.. 我仲估佢阿哥添... 佢真係唔抵掙... 成日唯恐天下不亂
) j3 o: b' M3 f; [0 |9 e大文細佬 發表於 2014-9-30 03:31 AM
. E2 q# ~' |5 w9 z蔘爺喺獄中都唔知幾happy,等緊啲大平紳士探訪幫佢翻案......
- E) g6 {% {+ L' `+ s2 {tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢tvb now,tvbnow,bttvb. Z3 t8 U( @5 D* R
mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb; v$ C# J2 \8 k6 U$ ?* k4 @6 G
tvb now,tvbnow,bttvb- A# R& ]& d4 @: W0 s
自食其果
如果我係花打我會叫君約飲晒D聖水咁就原諒佢
6 ?, ?* l, a, i5 X% cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-1 09:59 AM
tvboxnow.com  f. `" ?. ^( N1 w
哈哈,好吖好呀,我都贊成...
5 Q" C" r9 ^3 e; _" xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  r8 X4 o3 c7 L4 _  o自食其果
+ z, x' C  \, B5 C大文細佬 發表於 2014-10-2 02:02 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ?% y$ v' F7 _5 c
係呀,自食其果,好有教育意義架.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& P' T3 e. q- h% u* ]
/ L0 @# m/ s8 |

$ k1 }. N0 o7 t; g- V2 Z& w公仔箱論壇
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....tvb now,tvbnow,bttvb0 M; x0 A% e  t- l0 C. c2 V
大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
7 [6 v  q5 a& m3 d/ ?公仔箱論壇養不教,父之過。慈母多敗兒
: }6 O9 g- y9 x( E) i6 d$ v養不教,父之過。慈母多敗兒
" s* Y, u* T4 ]4 n  `mnb1123 發表於 2014-10-10 12:24 PM
tvb now,tvbnow,bttvb  I' E* }$ k9 ]& F# m

$ W6 S2 V+ Z/ t" Wtvboxnow.com好采我爸爸媽咪唔係咁教我啫
杜茸呢個角色真係好黑人憎...貪心.. 死要面.. 唔認錯..敖嘉年演得好好.. 見佢前面憎佢後面.. 不過呢個角色性格都係佢阿媽造成架....
. M# T& ~1 @, I( I3 P9 b8 E/ |大文細佬 發表於 2014-10-10 01:12 AM
! z6 j; }% v  u. vtvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇' }7 W3 f7 c( m% @1 T+ e
" i& b4 ~) E- ?& P
杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?tvboxnow.com0 O, C, H# W2 C6 `: U2 F' K! l
可以
& N) `- h& E% C' Htvboxnow.com
4 k% }/ B$ h& H4 N2 D7 `公仔箱論壇(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇- J! k% z# O- h9 Y& U2 _# ^- C
唔會公仔箱論壇7 Y( l2 N8 W. j- ~% n
2 B- Z+ ]. |; }7 ~+ V
(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會! J* u5 ?4 `9 {) {
結為夫婦
(一).宋佳期可唔可以復興「尚春堂」?
/ t- L/ X. \# T可以! Y, ]8 h  v( [7 _
5 ^- W% K1 @  O: n* iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇$ `! I: Q  t, m; F0 E3 u& E- `+ @
(二).丁一元會唔會「瓜老襯」?公仔箱論壇8 c% B8 P9 c8 |# l" o4 [* j' O8 X7 c. i$ E3 U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- p1 x% h/ {: O5 j5 {$ S, itvboxnow.com6 B$ m( `6 W; T
: h4 Q' A0 J7 }# ?& @: |8 J" o5 D+ `
' `/ i1 c' ?, }. s" Ktvboxnow.com(三).宋佳期同丁一元喺感情路上會) F  W" |5 W0 s% T4 M) H& _公仔箱論壇. s4 N/ o* Q. G- K# b4 w. O1 z
成為情侶
& J0 L. c2 h$ ?3 u4 ~8 o; A公仔箱論壇7 F& d! j" i& E
幾好.. 同你比嘅sample一樣! 不過呢個唔係我想要嘅結局... 我想丁一元唔會死, 佳期醫好佢, 咁可以比人知道佢嘅醫術高明.. 最後佢地結為夫婦一齊搞好尚春堂.. HAPPY ENDING
) {- J  u  ~0 V
- N! |, ~( G0 F& R! c% T+ ^+ a/ b/ f

5 ]6 [% N& j* I* `/ z0 n/ C公仔箱論壇2960282
# T; k% D) k& n- \$ D* G( \公仔箱論壇杜茸的確唔討好,但佢同時係我嘅開心菓,有佢岀場必有開玩笑話題,哈...
0 s9 o+ r+ v8 t1 Z. Q! |公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-15 03:45 PM
4 s/ p( i3 j0 z4 w公仔箱論壇+ x# i2 U( q. z8 b0 }* c: A4 D
咁又要佢呢種人先可以知道乜人係人格高尚啲
  \- \8 f8 W" _. U& y: i+ o
/ z0 Y$ E: o0 h1 I* K, g3 k想提下林子善(洪炳).. 同梁烈唯比較.. 佢地兩個好多時都演啲差唔多嘅角色.. 但我覺得林子善嘅演技好梁烈唯好多.. 唔造作唔扮野.. 做到每一套劇所需嘅性格.. 唔抄人.. 唔知你地有無同感呢?