返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。tvboxnow.com9 e) d& s  |" K; w; m& r9 {7 g
tvboxnow.com' F- R  n6 a3 \* A9 [9 j' q
2979852公仔箱論壇; g! o' A1 f4 i  n3 [6 p. x& h
leekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
1 Y% d. p( |, Ltvb now,tvbnow,bttvb/ H( {# Y/ S7 q( m
唔似地球人...
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, q' ?/ f; T0 {( L. n6 @
公仔箱論壇' _/ \: T# T  `  u( k
唔似地球人...
9 b* w2 N. V. {# s0 X大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
; o7 s% ^4 S% D; n1 e0 {+ ?+ Q即係呢隻囉。公仔箱論壇$ H- {  p- I/ Y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* Y$ y5 q: n' W+ l
tvboxnow.com% `& {8 S5 \- J- u  H4 L
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。公仔箱論壇0 ~; w& a/ c) ~
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
. Z0 N$ ^  U  \& x/ ]( g+ B即係呢隻囉。
' k( j1 E0 K$ ttvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb. V, T( ?! E( T% v! u* L0 c2 V
2980500公仔箱論壇6 m' W, I# u6 l4 ^
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
1 ^  X: _# D2 @9 V1 X, d( j, X* Dtvb now,tvbnow,bttvb我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
4 c, `7 W. N" N) a5 t4 @$ A' T+ Hleekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
5 m: u- J9 [. E6 t, ]$ q
/ G7 v* V& C$ F  j9 b1 otvb now,tvbnow,bttvb幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 公仔箱論壇! y- `* i& O* M9 R( l: W

& ^8 `* G( ~& W! U4 `2 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 }! B3 X9 g6 w0 y9 \4 Z; g% W
1 t* x# e4 H6 Btvb now,tvbnow,bttvb幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
( a' P- Y7 s5 \& U" C1 r$ E: g大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 |: X/ J2 S% i% @
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* H+ |4 B3 h/ z
係呢。
2 ^( x$ |$ t& Q/ F1 J- \3 bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

$ S+ `, _/ J& U公仔箱論壇
6 x- C+ z, T5 @公仔箱論壇細佬同大家按圖索驥吖。
% ]7 v( M! o, Z4 C5 Z# k公仔箱論壇
$ ~$ S  R7 `4 U1 F# @
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。

- V  [" R/ m' u( ]  ^. F- sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。
tvb now,tvbnow,bttvb* y! b; D' X) q$ `1 D) [% M5 Q. K: m
蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。tvb now,tvbnow,bttvb  ?: Y9 b& y9 c7 E! v" a
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
9 h% a4 [% i0 atvboxnow.com
5 F; c% m- D8 C3 p- g0 N) J: Ytvb now,tvbnow,bttvb幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
% ^- c4 _7 M: k$ X+ t' C# `8 M+ G大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
+ k: M2 R8 L- A/ G+ B似新疆少數民族女仔
& y: _" t, N4 e8 i) C* U3 ^
+ l% Q+ T% Z& r+ G0 J% Otvb now,tvbnow,bttvb係呢。
0 a- {4 S2 J8 X. ]  w7 O, p公仔箱論壇啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。2 W& E5 T4 O$ H
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  {+ {2 S( I+ x  Z0 Q+ l
細佬同大家按圖索驥吖。
. i/ L+ n6 ^' u, E  P: _公仔箱論壇2980976
1 _3 Y0 T! q* o' d% kleekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
) l) ]6 B/ ~) \4 }' C5 ytvboxnow.comtvboxnow.com  t9 Z3 E' s& Q* ?1 H7 z
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
: M/ ]( {( V- `& j9 M+ R0 itvb now,tvbnow,bttvb似新疆少數民族女仔
4 n5 c% d. A# B5 v7 cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
( o, r  Q6 }! T9 O/ Y/ @tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 u6 F, k$ h4 e. Z6 v! i0 G
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
. @0 h6 A! p, N( [/ X$ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb2 g$ N) ]/ u8 x: v0 i( n0 P
mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...tvb now,tvbnow,bttvb1 m) g) ?/ H5 ?/ z! w
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
( a/ S0 \; r5 [) g6 q公仔箱論壇係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
5 ~4 `# W6 g, i9 I" h係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
: X' B5 c' [7 a' ?tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
公仔箱論壇* }) u8 r! W3 ^: R/ V1 x
tvb now,tvbnow,bttvb/ }( W1 W; }( b  h/ [
因為佢地兩個對眼神似人
* |- q& P  @$ l% A( X! s8 c% j
" L2 Q( S, X" C% y$ J1 m因為佢地兩個對眼神似人
4 F% \: W$ p  ~) P: o: w8 Y大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
tvb now,tvbnow,bttvb1 J7 e1 L" U' ~  H" h/ ^3 Z) U
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
0 h% n0 h1 K  o: M8 D0 M9 utvboxnow.comhea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:38 PM 編輯 tvboxnow.com8 Q$ J1 _7 {5 G' J+ G) D
tvb now,tvbnow,bttvb+ d6 F& z& [4 F$ p
9 b* C" [/ s+ n- [/ r公仔箱論壇' r  h) I! `2 T. D! y+ j: F" l2 f
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎tvb now,tvbnow,bttvb) V7 V# Z  H! n# J- l, v
大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
tvb now,tvbnow,bttvb  L6 E* b- e7 M
有啲真係「騎厘」到呢.....公仔箱論壇; B7 d; @' U' i& [) I0 D. l5 e7 j

0 U1 z! Q) l  t5 `3 V# p( c今年個三位都唔知點形容。, C, N0 |. H+ x! l
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「" P% R! Z5 n9 v* H1 a* @
; q& x" @8 g! ?/ z8 I  u& {" f
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) X' b, T+ w3 W1 o" v! a
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
4 F  [( c" N" o5 N7 B( ^5 |* u$ mmnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! S4 y& `: l- K5 p! n8 l
係呀,由第11集開始追都冇損失。