返回列表 回復 發帖
: D- d, b) `5 t, b係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......公仔箱論壇) f, z; n% L0 ?6 ~: D0 D
不過我唔係嫌美儀老啊。
5 T5 h3 o5 ~) [" p8 R8 R! d/ Wleekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
- y- v, _4 X7 \9 K3 d' R0 Z公仔箱論壇
: @1 u  t2 x" k% C3 s* Z4 z不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  F/ x) L, i# Z8 b& X/ M
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
* y9 F% a0 X4 [- a! u7 P! |1 X' |% c1 z7 e# C, a/ E) R1 W
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( x% A2 x5 W* q7 d0 q( ^( @$ Y! c
tvboxnow.com3 I( Q1 @2 T( m. H  I
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
8 P+ U& \& t9 X2 d" ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
! t3 T$ H+ T& x2 Z, u' F3 j) i) M" t7 u公仔箱論壇唔.....
: }. Q- B& H* ]7 M% Y2 C- [tvb now,tvbnow,bttvb美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
6 O" S; s0 ~; ]tvboxnow.com* o0 a4 n. u8 Q+ e4 F8 i- n. i
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係tvboxnow.com9 v& l4 R3 h- S: I/ L
2939554tvboxnow.com% J( g# q. i+ q# T
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
) }* v) {4 u7 g! l3 D' Ptvb now,tvbnow,bttvb
! n+ k1 T3 E# U6 D# ]- a$ qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
2 @. ^! X: ^& F  N1 S% A- |9 rtvboxnow.com唔.....
' |( D- I3 g0 k8 r6 m美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
" F1 I: j  p- U7 v( A公仔箱論壇2939556
- M  @4 I9 d% j# yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
" y" ~: R7 e5 _) w' f  O3 ^公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
) ?0 q) x+ }, m; t3 Z
tvb now,tvbnow,bttvb6 |3 B- \7 t1 \7 r' h
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
2 s0 B+ D; C6 Q3 Gtvb now,tvbnow,bttvb
: Y) X/ u: I, S+ ~5 U. W1 o4 itvboxnow.com哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
$ K4 R4 F! @+ W: E* q. _tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
( k6 ?$ }: y! w; y( _2 t

2 ]8 B7 t, l6 r  v3 @3 U/ P; [5 btvb now,tvbnow,bttvb我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
公仔箱論壇! c$ E$ R# S8 o: R. E( E

+ T! u( g; N7 Q# }tvb now,tvbnow,bttvb我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
8 B- v6 }" c' d9 V6 Ctvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
* y% p% O) C6 v3 Ptvb now,tvbnow,bttvb( m2 t: H3 T/ B5 m  z; k
有大佬撑住咁就冇有怕:tvb now,tvbnow,bttvb  i2 p( s& W1 h* ?; G: a; c
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。% }0 B" _) ^7 C* O
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
8 U* J+ }! g0 ^3 Z
公仔箱論壇1 f9 d& c& c" z/ @& G
tvb now,tvbnow,bttvb$ I& s. t! t3 E6 `6 O$ A+ Q
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
8 m+ u3 k9 |. {$ W公仔箱論壇
* ~: V4 k- n, a4 GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大佬撑住咁就冇有怕:TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) z0 Y3 K: R. {; s
釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
8 U* \3 l% ^7 o  K嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...
- i& \$ ^5 V' t, k$ g7 p6 e' zmnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb- w0 P- U" T+ p) f1 U8 M
哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# n$ \; J! S  Z" `" U# z
tvboxnow.com9 D) w: u0 f! C* `
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
7 t: @! ^! R$ z4 R: i# d/ p大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
6 ^9 r* S$ v  L$ [: o: k4 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎公仔箱論壇! g4 k* R  ?  @0 L6 Y; Q& M
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' l2 @# ^. F/ y

4 v! v+ ~- }/ }1 q# U8 b哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
* V! s9 I) E5 M4 {# S" y  D7 Q3 rtvboxnow.commnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
' z% X( n+ E3 h( nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我預設嗰個反而唔係呀..
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. X$ p7 P) D& q2 @; K
公仔箱論壇6 c6 {; v: o3 i; v
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!7 C/ m2 T5 s5 ]
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ q% n) ]/ u/ y: r% S, W
啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
: w9 [' w# N& c$ F2 k. \1 c9 P公仔箱論壇
$ x/ n0 Y+ o5 l* M, ^# u4 G0 b* e- QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。補充茅山聖物紅肚兜公仔箱論壇3 p! l( I( f) l7 R* [6 B2 I
公仔箱論壇4 h! U6 ^' I' I% F* U: f! u
# T: M+ z5 U5 A$ ~
  @& o& Q5 ~9 D. \8 V/ W: `( VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  o! G  L8 t$ W 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
& o2 B5 n; i: T" s8 Z7 ]- k! q公仔箱論壇金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
3 r& B$ P8 q# s: j
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
- J1 G1 D5 K3 z, R2 o8 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
公仔箱論壇/ [8 j1 u1 ]0 q% f3 a# Q3 {
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。tvboxnow.com! t/ r, b9 \0 p; A* q& i- k6 [
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....tvboxnow.com% H* B& S( }  @& W
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
公仔箱論壇3 _5 O/ x; N' I0 c& z" D4 q

! u" R; @! j# s( X6 V, j* Dtvboxnow.com嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~tvboxnow.com) c. p/ r' Q. T; m8 g' Q/ d4 L
公仔箱論壇% b4 f: Y/ p7 h
釘姐的背面tvboxnow.com/ [: K4 e! @% {8 V