返回列表 回復 發帖
唔係wor, 有人叫你..高版貪錢怪...wor
viento 發表於 2012-8-2 16:44
錯覺錯覺,雖然我無錢
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
又話心臟負荷唔到??
blacker14tt 發表於 2012-8-2 04:22 PM
我唔係話咗要睇"心情"咩...就係要睇"心臟情況"lor
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
大家都喺人           
pizza999 發表於 2012-8-2 04:45 PM
PIZZA999係 HK人????
๑۩۞۩๑  ๑۩۞۩๑
Enjoy The Music!
๑۩۞۩๑ (。◕‿◕。) ๑۩۞۩๑
錯覺錯覺,雖然我無錢
HIDE 發表於 2012-8-2 04:46 PM
你眞係識講笑  HAHAHAHA

blacker14tt 發表於 2012-8-2 04:27 PM
食番件 pizza
ob51330 發表於 2012-8-2 04:45 PM
老人家 唔好食pizza 傷胃呀   
就放工打餐懵  
PIZZA999係 HK人????
qwertt12 發表於 2012-8-2 04:47 PM
喺呀   月中反hk  
細細B中, 但係我比人趕放工, 要閃
你地慢慢踩, 最緊要HKT6~7pm返嚟睇PM有冇人中

blacker14tt 發表於 2012-8-2 04:40 PM
我未瞓醒
仲唔走去訓
畸形人類研究科
錯覺錯覺,雖然我無錢
HIDE 發表於 2012-8-2 04:46 PM
攞下你銀行D息出嚟都可以擲死好多窮人都叫無錢
你地慢慢踩
我去瞓先啦  

又食白果   
喺呀   月中反hk  
pizza999 發表於 2012-8-2 04:51 PM
返 HK???咁而家呢??
你眞係識講笑  HAHAHAHA
qwertt12 發表於 2012-8-2 16:49
我啲錢都係問人借住黎收息
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
你地慢慢踩
我去瞓先啦  

又食白果   
pizza999 發表於 2012-8-2 04:55 PM
BYE~