返回列表 回復 發帖
猫猫有咩美剧介绍啊
yxx01 發表於 2018-10-18 08:47 AM
又無乜新劇值得推介哦
我都系追返前幾季追開嘅
條骨都無佐lu
無魅力都可以,抄D靚仔相,都可以賺大茶飯。
CC517 發表於 2018-10-18 11:09 AM
網絡騙案就真系得把嘴吹都搵到下食嘅
條骨都無佐lu
难道你系世界未来首富张建噶徒弟
yxx01 發表於 2018-10-18 04:31 PM
邊個黎架,我唔識嘅
條骨都無佐lu
个个明星都甘答
yxx01 發表於 2018-10-18 04:32 PM
問題系你唔系明星哦
難道其實你系?
好公開身份了哦
條骨都無佐lu
呢度死左一個下午了
CC517 發表於 2018-10-18 09:44 PM
我下午忙到未停過手,都無入過來
條骨都無佐lu
是但啦!唔日行一善就無得食。
CC517 發表於 2018-10-16 09:58 PM
甘勉强 有得食乜都得
雖然話檔口會同你劏埋,不過拿到返屋企都系要整一排,好煩
lhy92725 發表於 2018-10-16 10:24 PM
呢边鱼档好多时劏都穿胆
喇叭师傅
yxx01 發表於 2018-10-17 09:02 AM
羊叔叔 早晨!
各位黃昏好
底衫五粒鈕 發表於 2018-10-17 05:14 PM
姑姑 早晨!

大貓、靚貓、勁酷啦叭師傅 及 各位水區老友 大家好!! Grace 返嚟啦!!!

有咩新搞作??冇咩啦!! 仲好乖聽醫生話,按時食藥添!!!

花園D最後收成到期啦!! 唔係遲D變冰啦!! 請大家食沙律啦!! 邊位鐘意生食四川紅椒呢??!

呢度死左一個下午了
CC517 發表於 2018-10-18 09:44 PM
出现印度文
又無乜新劇值得推介哦
我都系追返前幾季追開嘅
lhy92725 發表於 2018-10-18 10:19 PM
冇新鲜感
邊個黎架,我唔識嘅
lhy92725 發表於 2018-10-18 10:21 PM
你竟然唔識

雲數貿創辦人──“未來世界首富”張健(原名宋密秋),逃避中國追緝4年,期間騙遍大馬,復在泰國落網及出獄后,日前在印尼被當地警察逮捕,今天正式被送回中國,由公安部接手!
張健一直是中國公安部首號通緝犯,公安也曾多次派員出國追緝其下落,卻被張建僥倖逃脫;中國公安也于2016年3月,通過國際刑警組織對張健發布紅色通報,進一步加強對張健的追緝。
天網恢恢,終于在他逃離中國后的4年,印尼警方日前接獲可靠情報展開突擊,成功逮捕張健,隨后通過中國駐印尼大使館,安排遣返他回國。
張健最近數年,在包括馬來西亞在內的東南亞國家,通過金錢遊戲和快速致富手法掀起風雨。他雖曾于2014年在泰國被捕,但隨后重獲自由,另外創立“五行幣”繼續行騙。
“光頭宴引關注
“五行幣”上個月曾在中國及大馬大擺“光頭宴”,再次引起兩國政府關注,進一步加強通緝張健的力度,最終在近數天取得成果。
中國公安部今天公布,在印尼警方、中國駐印尼使館大力支持下,公安部工作組將“五行幣”系列傳銷組織頭目、重大犯罪嫌疑人宋密秋(張健原名)從印尼緝捕回國。
問題系你唔系明星哦
難道其實你系?
好公開身份了哦
lhy92725 發表於 2018-10-18 10:22 PM
唔系
呢边鱼档好多时劏都穿胆
大啦叭 發表於 2018-10-19 05:10 AM
劏穿胆还可以食 ?