返回列表 回復 發帖
祝大家中秋佳節愉快
Thanks
深表遺憾

[轉貼] 騎士攻略

騎士職業適用用任何轉生次算的寵物!特點是賺錢快!缺點練級慢屬於慢悠悠型的!當然在5轉以後的騎士就會強大好多!

騎士的基本技能包括: 治療術,大地術,氣血術,復活術

騎士的高級技 ...
kragito 發表於 2012-10-29 09:17 AM

適合懶人用, 除被巡警秒殺外不會死
力量: 高轉時找到一點可秒殺巡警就可以 , 1xxxx
耐力: 高轉時找到一點可避巡警秒殺就可以 , 1xxxx
下星期一暫時不上網兩週, 外遊
CAT姐要出國旅遊嗎~

happy721022 發表於 2012-11-7 08:27 PM
Yes, Australia
Thanks All
socpuma:不扣錢, 打怪會掉錢,有錢放銀行再去打比較好。。。

cat14051:澳洲那裏玩?我在澳洲~哈哈..
caftv 發表於 2012-11-8 04:29 AM
探親 , Gold Coast ....
幾近我,哈哈,我在brisbane 附近的小town. summer time here, have fun~
caftv 發表於 2012-11-8 02:01 PM
Melbourne still cool
Back to HK

好慘, 搭錯 澳航!
每人只可帶一件 23KG 既 luggage
被迫放低 糖、果仁、鮑魚、、、
我都唔夠俾人,sorry

edit:

仲唔可以兩公婆一起磅 ..... 記住 check 清楚 澳航 新措施!!!
Merry Christmas and Happy New Year

評分次數

• yumiko123456

terrywudy16846997283816835轉/1945級關閉組隊大法師

加油 !!!
新年快樂

評分次數

• yumiko123456

恭賀新禧,恭祝各位蛇年行大運,財源滾滾來