返回列表 回復 發帖
??? totorabbit ? 2007-7-2 08:06 AM ???
火燄雀、
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
從今開始 呢隻雀成為我地幫會既吉祥物:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2007-7-2 08:24 AM 發表。
從今開始 呢隻雀成為我地幫會既吉祥物:014:
收到!幫主
原帖由 lux1261 於 2007-7-2 08:16 AM 發表。

火燄雀、
快啲叫幫主玩過佢 吳得型仔...
原帖由 totorabbit 於 2007-7-2 08:26 AM 發表。

我已然叫左人呢解決呢個問題
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 totorabbit 於 2007-7-2 08:26 AM 發表。

我都覺得太誇、唔係吉祥物'因為睇到都唔舒服、
送比恐佈那邊啦!
公主 不如妳改一改標題
唔好叫火焰幫吹水地帶
就叫火焰幫會議室
好唔好呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
大小可以修改
原帖由 chu553358 於 2007-7-2 08:32 AM 發表。

咁以後我地咪係到吹水羅....:014:
原帖由 chu553358 於 2007-7-2 08:32 AM 發表。

幫主:不如將""武將""放響第三位、
             ""公主""放第四位、:014:
             好睇D喎!
原帖由 chu553358 於 2007-7-2 08:34 AM 發表。
公主 不如妳改一改標題
唔好叫火焰幫吹水地帶
就叫火焰幫會議室
好唔好呀
好呀!等我試下!
就吉祥物既問題
我地內部發起投票 總共7票
請你地認為呢隻雀應唔應該成為我地幫會既吉祥物
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
??? chu553358 ? 2007-7-2 08:42 ???
贊成
??? lux1261 ? 2007-7-2 08:38 AM ???
有乜分別呀!
原帖由 lux1261 於 2007-7-2 08:38 AM 發表。

幫主:不如將""武將""放響第三位、
""公主""放第四位、:014:
好睇D喎!
唔得 因為公主個位得2個名額  而武將有3個名額
咁啱佢地又有3個人
何況 公主係應該大過武將既
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主