返回列表 回復 發帖
原帖由 dororo 於 2007-7-2 09:36 AM 發表。

吾好set咁高喇
有人灌水實走吾甩既

來自:admin發送到:dororo時間:2007-7-1 11:15 AM內容:這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的帖子被 admin 評分。

QUOTE:
...
有敌人
原帖由 boy321 於 2007-7-2 09:38 AM 發表。

有敌人
早晨

回復第 90 帖由 dororo 所發的帖子

過去既算數啦
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 dororo 於 2007-7-2 09:39 AM 發表。

早晨
早晨呀   吹水派獎門人:014:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 chu553358 於 2007-7-2 09:42 AM 發表。
過去既算數啦
yes:014:
原帖由 lux1261 於 2007-7-2 09:44 AM 發表。

早晨呀 吹水派獎門人:014:
妹妹仔 你係呢邊好嗎 ?:014:
啱啱又有一個成員加入:014:
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 dororo 於 2007-7-2 09:45 AM 發表。

yes:014:
掌門人即係掌門人
好有大將之風。
??? lux1261 ? 2007-7-2 09:47 AM ???
你快d轉過黎喇
留左個位比你
原帖由 chu553358 於 2007-7-2 09:46 AM 發表。
啱啱又有一個成員加入:014:
幫主;係我叫他入會架!:014:

http://tvbnow.com/viewthread.php?tid=112011&extra=page%3D1
有無獎金獎品?

評分次數

原帖由 dororo 於 2007-7-2 09:49 AM 發表。

你快d轉過黎喇
留左個位比你
我響火焰幫幾  HAPPY  

多謝你。
原帖由 lux1261 於 2007-7-2 09:53 AM 發表。

我響火焰幫幾 HAPPY

多謝你。
個位就留左係度你可以隨時過黎:014:
原帖由 dororo 於 2007-7-2 09:57 AM 發表。

個位就留左係度你可以隨時過黎:014:
多謝掌門人厚愛!
我要:sleeps: 04.00    88
原帖由 lux1261 於 2007-7-2 09:53 AM 發表。

我響火焰幫幾 HAPPY

多謝你。
哈哈 遘得好 出量時 一定大份d
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
各位幫友 我要訓啦 88:sleeps: