返回列表 回復 發帖

[討論] {亞洲之旅2} 2o.o7.2oo7 FC首爾 對 曼聯 討論區'

VS

日期 : 20-07-2007
賽事 : FC首爾 對 曼聯 (FC Seoul VS Manchester United)
地點 : 首爾世界盃球場 (Seoul World Cup Stadium)
時間 : 7:00 p.m.
(香港時間)

曼聯隨隊球員名單如下︰

守門員︰
雲達沙、古斯錫、希頓

後防︰
施維斯達、李奧費迪南、布朗、奧沙、艾華、維迪、巴士利、丹尼森遜、依雲斯

中場︰
傑斯、C.朗拿度、夏格維斯、卡域克、史高斯、費查、伊高斯、蘭尼、李馬田、吉遜

前鋒︰
朗尼、阿倫史密夫

o6oo pm 廣東體育台 直播.
o8:3o pm 無線電視{明珠台} 錄播.

http://download.sopcast.com/download/SopCast.zip
下載程式後不用註冊直接登錄.
到 o6oo pm (HK Time). 請選擇廣東體育台.
會比現場直播慢幾分鐘. :014:

你地可以係呢個post 度討論賽事!

抢个沙发先
希望曼联可以旗开得胜
不过最好可以见到夏格维斯同nani啦
me 2
hope can see owen n nani
夏格同蘭尼應該會出.
因為上一場有小小傷先擺係後備席
原帖由 HIDE 於 2007-7-19 02:03 AM 發表。
夏格同蘭尼應該會出.
因為上一場有小小傷先擺係後備席
消息話蘭尼機會大d~ 夏格應該要等到澳門o個場先得...
原帖由 samuel118 於 2007-7-19 05:06 PM 發表。

消息話蘭尼機會大d~ 夏格應該要等到澳門o個場先得...
希望夏格维斯唔好变咗玻璃人啦
听讲话夏格维斯成个TOUR都吾上得了
下.  真 ka
我仲諗住提前睇夏格係曼聯踢波添
夏格維斯不急於復出

夏格維斯表示不急於盡快替曼聯上陣首場比賽。

該名英格蘭國腳因為膝傷而缺陣了對浦和紅鑙的友賽,且可能也缺陣週五對F.C.首爾的另一場熱身賽。

「我的計劃是不急於上陣第一場比賽。」夏格維斯說。

「雖然當初我是希望四場友賽都可上陣。」

「我已經錯過了第一場,而週五的一場也可能缺陣,希望還有兩場可以上陣吧。」
好想睇下蘭尼踢成點
佢會唔會同 C.朗同場呢,  兩個葡萄牙仔
准备开波啦
不过夏格维斯的消息始终让人担心
唉,一个断过脚的人,仲要用1700万,实在係太冒险了
甘快就三賕拉,麽弱到甘交関阿
原帖由 我系一督屎 於 2007-7-20 07:36 PM 發表。
甘快就三賕拉,麽弱到甘交関阿
就係,搞到我后面25分钟都响度游魂了
但依家禁住曼聯黎打