返回列表 回復 發帖
報個到先
原帖由 samuel118 於 2007-7-21 12:43 PM 發表。
好似唔多踴躍咁喎...
慢慢來喇

而且呢個 forum 本身玩體育版嘅人都比較少
原帖由 HIDE 於 2007-7-21 02:12 PM 發表。
成 5o 人得十幾個常發言
相信 .. 比其他區還要好 d 架喇
原帖由 HIDE 於 2007-7-21 02:22 PM 發表。

係好d.  但我希望會員多得黎又要多發言.
聯賽開咗之後會好 d 架喇

暫時都只係可以傾吓 d 轉會傳聞 ... 買咗 4 件, 話會賣走嘅都係 4 件
走人 lu ~ 返工

88 版主
原帖由 rivaldoliu 於 2007-7-21 10:53 PM 發表。

等开季啦,应该就会好多人一齐上嚟吹水啦
不过我地都比其他果三个版好啦
我地要将mu版打造成tvbnow的招牌板块啊:014:
希望到時唔好好似其他壇咁, 又見針對曼聯嘅 post 喇
原帖由 HIDE 於 2007-7-24 03:07 AM 發表。

到時有呢d post pm 我睇睇.  唔好鬧交,
就算回覆都要留意自己既語氣 n 字眼.
嘿嘿 ~ 版主叫到咯, 我唯有收吓把口喇
今晚 d 人去睇利記, 不過我覺得老樸更掂 ~

一於 ko 富咸後, 再打敗南華奪魁 ~~

廸天奴加油 ~~~
原帖由 HIDE 於 2007-7-29 11:09 PM 發表。
行開幾日'  自己生性
安心上路 ~~
原帖由 我系一督屎 於 2007-8-4 06:07 PM 發表。
為左睇英超,聼日都要去開天盛了
為咗睇曼聯, 我早幾日都走咗去開咗 now broadband ..

不過真係睇個體育台, 其他冇乜好睇 ...

算, 我當捧曼聯場, 同埋做定白金比嗰對父子
主場對熱刺, 對方都係有一大班傷兵 (雖然有好多今仗可以復出)

不過曼聯今仗真係非勝不可

希望以主場氣勢, 可以打開今季勝利之門
原帖由 rivaldoliu 於 2007-9-9 12:16 PM 發表。
潜水多日,浮出水面透透气
冇曼聯睇嘅日子, 又真係寧靜小小 ~~

下場對愛華頓, 唔該呢條友仔入多幾球
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 HIDE 於 2007-9-12 11:34 PM 發表
大家呢排有咩忙緊?!
撲水 ~~

冇 $ 駛呀 ~~
快 d 到明日, 睇曼聯嬴波 ~~ :onion31:
香港時間 20-09-2007 2:45 a.m.

曼聯作客士砵亭

評分次數

• HIDE