返回列表 回復 發帖
到佢識叫你做爸爸嘅時侯.嗰種心情開心到眼淚流埋出嚟
jjwah 發表於 2011-3-4 02:59 PM
佢而家好8,成曰好多野講,有時有D音聽起黎好似佢真係講緊爸爸媽媽咁^•^
係呢... 我想問問... 大家.. 有無人知道一個細路仔... 幾多歲先會識講野呀??? 即係好似大人咁溝通到... 
係呢... 我想問問... 大家.. 有無人知道一個細路仔... 幾多歲先會識講野呀??? 即係好似大人咁溝通到... 
roberton888 發表於 2011-3-4 09:58 PM
大概歲半左右已經可以講得好流利,我識有D歲半已經好串=.=
大概歲半左右已經可以講得好流利,我識有D歲半已經好串=.=
byeiln 發表於 2011-3-4 10:39 PM
係呀... 我識得一個小朋友... 佢差唔多歲半都未識講野... 仲係好多BB 話...
係呀... 我識得一個小朋友... 佢差唔多歲半都未識講野... 仲係好多BB 話...
roberton888 發表於 2011-3-4 11:25 PM
其實由BB一出世開始就成日多D同佢傾計,多D同佢講野,咁佢就會好快識講野。
我同我屋企人就因為成日同我個BB囡講野,所以我個BB囡之前未到五個月就已經好長氣,成日用自己D BB話潦人講野,8到死=.=
佢而家好8,成曰好多野講,有時有D音聽起黎好似佢真係講緊爸爸媽媽咁^•^
byeiln 發表於 2011-3-4 07:57 PM
多啲同佢講
咋日己逝,明日是迷,
面對今天,盡力而為.
she's so cute~
1# byeiln

YOU DID A GREAT JOB
靚女
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
she's so cute~
zzleezz 發表於 2011-3-5 12:04 AM
Thx zzleezz ^^
1# byeiln

YOU DID A GREAT JOB
靚女
JackyNelson 發表於 2011-3-5 12:22 AM
Thx jackynelson
多啲同佢講
jjwah 發表於 2011-3-4 11:51 PM
我哋已經勁同佢傾計,不過佢真係好長氣=.=
有靚女睇呀....
cammy8080 發表於 2011-3-5 07:09 AM
Thx cammy
Long tome no see la
你以前係咪用自己張相做頭像架...??
cammy8080 發表於 2011-3-6 02:34 AM
係呀!你唔記得我喇?我係包包呀
剛刪路過, 個BB好得意呀!!!
畸形人類研究科
靚寶寶