返回列表 回復 發帖
参加送分小游戏
1. 1:1
2. 2:1

評分次數

参加送分小游戏
1. 1:0
2. 3:1

評分次數

責人之心責己,恕己之心恕人
《参加送分小游戏》

1. 1:0
2. 2:0

評分次數

其實今晚場波我有D擔心,中場點排人呢?442/433/451?
大家有咩意見呢?

中場傷既傷,休既休

----------------
不要見到阿仙奴上場0射門的數據而開心,我覺得這數據是雲加以守為攻的戰術,1射門都可以1進球!小心小心
而且阿仙奴無左上場助攻巴塞入第1球既法比+C,無人助攻比曼聯?

------------------------------
最不和波,因為黎梗就要作客

評分次數

• 我系一督屎

曼切斯特皇者
紅魔曼聯
1.上半場比分   1:1         
2.全場比分       3:1

評分次數

• 我系一督屎

你喜歡足球嗎?
Come on United !!! We are the Champions !!!

Put the season back to the right track with this win over Arsenal !!!
你喜歡足球嗎?
參加送分小遊戲
1.0:0
2.0:0

評分次數

曼切斯特皇者
紅魔曼聯
参加送分小游戏
1. 0:0
2. 3:0

評分次數

FA CLUB

FACTS AND STATS:

The last nine times Man Utd and Arsenal have met in the FA Cup, the teams have alternated between victories.

Overall the two sides have met 11 times in the FA Cup, with the Gunners winning five times and Man Utd six times.

Arsenal have failed to score in their last three FA Cup matches against Man Utd.

Man Utd have won five and lost none of the last six meetings with Arsenal in all competitions.

Arsenal have only scored 15 goals in their last 30 trips to Old Trafford in all competitions and only netted more than one in a game on one occasion, a 2-0 win the 2003 FA Cup.
FA CLUB

FACTS AND STATS:

The last nine times Man Utd and Arsenal have met in the FA Cup, the teams have alternated between victories.

Overall the two sides have met 11 times in the FA Cup, with the ...
huhut6432gj 發表於 2011-3-12 01:31 PM
雖然數據上贏晒,不過落場不是只睇data既
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
其實今晚場波我有D擔心,中場點排人呢?442/433/451?
大家有咩意見呢?

中場傷既傷,休既休

不要見到阿仙奴上場0射門的數據而開心,我覺得這數據是雲加以守為攻的戰術,1射門都可以1進球!小心小 ...
tok 發表於 2011-3-12 08:03 AM
我林费sir会排442
前锋 朗尼搭潇洒哥
中场 傑斯 史高斯 (低迷)卡里克 或 (无料)急神 靴南迪斯
后卫 艾夫华 史摩宁 维迪 拉斐尔
门将 唔知会出边个

評分次數

• 我系一督屎

大家有咩意見呢?

中場傷既傷,休既休

不要見到阿仙奴上場0射門的數據而開心,我覺得這數據是雲加以守為攻的戰術,1射門都可以1進球!小心小 ...
tok 發表於 2011-3-12 08:03
前锋同后防无么大问题,中场认真头痕
我估奧拔頓会正选
前锋同后防无么大问题,中场认真头痕
我估奧拔頓会正选
我系一督屎 發表於 2011-3-12 06:16 PM
如果佢有正選,我超失望呀
點解季中唔收返奇華利呢!
佢唔差過而家D中場後備架!
曼切斯特皇者
紅魔曼聯
tok 發表於 2011-3-12 07:30 PM
或则费sir跟本林都林唔到,今时今日距然蜀中无大将。伤病太多,而且伤既都是中场。今晚Flectcher都唔知出唔出得,真是担心。卡历克成日去左莫家村,攻守都唔得。出奥拔顿好过出急神挂。

評分次數

• 我系一督屎

tok 發表於 2011-3-12 19:30
真系无人用,距起码有d突破能力
预备队概球员今季费sir一次都无俾机会,我念今场都系甘