返回列表 回復 發帖

活動結束。。。謝謝

,  描述: 活動至12月31號2011

入嚟吹水又可以賺TVB錢
想賺TVB幣的新人可以入嚟吹水或其他版發/回帖

在這裡回帖
每滿20帖就可以領取獎勵。500帖為上限。
每帖我會獎勵1000-3000tvb元。。
請不要灌水。。。留意各版版規-唔睇扣分自負。。

取自公仔箱,用自公仔箱。。。
希望各位有錢的吹水朋友也能給這些新人一些發帖回帖的動力。。。
。。。謝謝。。。。

贊助人 - TVBCKBT
            K23BB
            ChowOld2
            Go2David
            Raytian
            HIDE
            GoldMonk
               ynotme0626
               Civicboy
                Lilitan....
               .gboy
            wathehellqq

ADTVB
             [url=space-username-Shadowkail.html]Shadowkail[/url]                 
獎勵發出會在此通知。

評分次數

• HIDE

• raytian

• civicboy1969

受唔受初級武將玩啊?
上級武將 can include ? i poor guy

平壤核子能源研究所
分區版主 also ok 嗎? i am poor too
值得鼓勵,新人有新希望
論壇新人我也是阿~

我都幾新架....

大肚腩,Lilitan, Hide 哥,ck, happy -偉哥, 你們全部有資格贊助
新人有福了。。。。
大肚腩,Lilitan,Hide 哥,ck, happy - 你們全部有資格贊助
新人有福了。。。。
SweetLemon 發表於 2011-4-2 08:24 PM
應該係HIDE妹....或者HIDE姐
應該係HIDE妹....或者HIDE姐
ynotme0626 發表於 2011-4-2 08:29 PM
咁你leh? 仲係稱呼偉哥嗎?點解換朵玫瑰ge?
換左喇~
朵玫瑰係紀念哥哥架....
i need model to gamble ....

i need ur sponsor ler ...

平壤核子能源研究所
入嚟吹水又可以賺TVB錢
想賺TVB幣的原始人/浪人可以入嚟吹水或其他版發/回帖

在這裡回帖
每滿20帖就可以領取獎勵。300帖為上限。
每帖我會獎勵1000tvb元
請不要灌水。。。留意各版版規-唔睇扣分自負。。

取自公 ...
SweetLemon 發表於 2011-4-2 04:36 PM
錢我最少,近期又冇收入過.
送錢給用心回帖的人,也是我的心願,我出200帖x1000=20萬.今晚過數給你.請代送給有心回帖的人。
換左喇~
朵玫瑰係紀念哥哥架....
ynotme0626 發表於 2011-4-2 08:47 PM
原來如此。。。我以為又是性別錯亂。。。。
Since is lemon post, come in 顶

Even no qualify.

平壤核子能源研究所