返回列表 回復 發帖
原帖由 jacky760425 於 2007-9-10 11:08 AM 發表

是呢?你住那里呢?我往在多伦多MARKHAM:019: ,在supermarket做收钱吗?今天我们的靓女穿了新衣服 ,好美丽啊!正正正正点。。。。
我往在Alberta, 在supermarket做Demo.
靓姐一位!:014:
受唔受?
我系靚仔
想講咩~~
原帖由 貓貓#@# 於 2007-9-11 12:46 PM 發表
我系靚仔
想講咩~~
早晨!靓仔!
原帖由 longpang 於 2007-9-11 12:45 PM 發表

我往在Alberta, 在supermarket做Demo.
亚省是不是好多牛牛架,demo咁你是不是好多钱啰!
原帖由 vwwo 於 2007-9-11 12:46 PM 發表
靓姐一位!:014:
受唔受?
靓姐:014: ,一定受,求之不得啦!来来来坐啦!喝杯茶:onion14: ,吃个包先。。。。:onion18:
原帖由 貓貓#@# 於 2007-9-11 12:46 PM 發表
我系靚仔
想講咩~~
靓仔,你系邊树人呀!咩都吹的。。。:onion05:
无人架。。。。
原帖由 jacky760425 於 2007-9-11 01:32 PM 發表

亚省是不是好多牛牛架,demo咁你是不是好多钱啰!
不知是否有牛牛,没有见过。 但是,马有见过.
not that much money for demo because they only give u so little hours to work.
原帖由 longpang 於 2007-9-12 01:35 PM 發表

不知是否有牛牛,没有见过。 但是,马有见过.
not that much money for demo because they only give u so little hours to work.
草远省,听说是好多牛牛架:019: 。。。无钟做,应该是有十七八蚊个钟啦!是不是呢?
点解,今日无人吹水既。
因为我未入黎ar ma...

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-12 04:00 PM 發表
因为我未入黎ar ma...
是啰!妳去左邊到啊,闷死我了。
好忙啊!!:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
有几忙???:019: