返回列表 回復 發帖
原帖由 ljw1982 於 2007-9-21 06:09 PM 發表

sorry sorry.不是有心提的。sorry.那你可以去看他们吗??
我今日唔系好想讲呢个话题,因为再讲落去,我惊我又发神经。
原帖由 ljw1982 於 2007-9-21 06:13 PM 發表

那边是讲球的!昨天有没有赢啊?靓姐
有啊,有啊!
嬴左100蚊啊!
今日有无贴士?
原帖由 ljw1982 於 2007-9-21 06:20 PM 發表

今日无波啊!明天才有啊!明天去那边拿贴士啦!
收到!唔该晒!
原帖由 ljw1982 於 2007-9-21 06:27 PM 發表
我想chu兄的,会准一点。
好啦,唔同你讲住!
而家就倾住甘多先。
今日忽然好想食住家饭,我去煮返个靓饭先!
原帖由 天使_琪 於 2007-9-21 07:55 PM 發表
没人了吗?:onion03:
有啊!
靓女, 你稳边位?
原帖由 天使_琪 於 2007-9-21 08:36 PM 發表
揾你咯~~~~~~~~~
煮好饭了啦?
食饱左篓。。。。。。。。。。:onion18::onion18:
原帖由 kit1028 於 2007-9-22 01:07 AM 發表

:019: 你玩玩下见你赢左甘多钱,果时个心就会念。。。赌真钱我咪发达,之后就真系去赌真钱,之后。。。。咪走佬都唔惦咯。。。。
呢句,我系绝对赞成!:onion31::onion31:
原帖由 kit1028 於 2007-9-22 02:00 AM 發表

:019: 甘你住系边度啊????penang???kedah???定系西马???
果只靓仔,好似话系住响KL既!
。。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-22 10:53 AM 發表
开心,今日一点放工。。。:onion05:
我一点会响芙蓉。:014:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-22 11:01 AM 發表
我今日约左人啦!!:014:
我无话约你哦!
我今日要载个女返黎!:019:
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-22 11:09 AM 發表
我以为你要约我添
点解吾比你女女去你个度读书??
我个宝贝咩就系响芙蓉中华读既喔!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-22 11:25 AM 發表
系咯!!但系你话你系sungai long ar ma...:019:
我无呃你,我系住响Sg. Long 啊!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-22 12:29 PM 發表
其实sungai long系边??
其实拒系响一个好靓地方,环境优美,鸟语花香,书香处处,。。。。。。。。。
周街都仲有好多靓仔、靓女、、、、、、、
我响芙蓉返黎啦!。。。。。。。。。。。。:onion05: