返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2007-11-22 10:00 PM 發表

是啊!我刚在sport games度见佛祖閉關落注!
咁都俾你見到 ....
原帖由 visitor 於 2007-11-22 10:04 PM 發表

咁都俾你見到 ....
你六根不净还是出来跟我混啦!
原帖由 posman 於 2007-11-22 10:06 PM 發表

你六根不净还是出来跟我混啦!
nono, 我e+好自在, 得閒偷落下都唔知幾好
原帖由 visitor 於 2007-11-22 10:07 PM 發表

nono, 我e+好自在, 得閒偷落下都唔知幾好
好啦!你得閒来我山庄坐下啦!

现在我们同D靓女happy 下!:onion10:
原帖由 posman 於 2007-11-22 10:10 PM 發表

好啦!你得閒来我山庄坐下啦!

现在我们同D靓女happy 下!:onion10:
靓女~~真不真呀~~
原帖由 visitor 於 2007-11-22 10:04 PM 發表

咁都俾你見到 ....
佛祖,也赌~~~:024: 哈哈哈~~ 祝他尽快拿到赌神徽章吧~~!!
原帖由 canz85 於 2007-11-22 10:53 PM 發表

靓女~~真不真呀~~
那要看看兄弟帮要不要介绍D靓女给你咯
原帖由 posman 於 2007-11-22 11:17 PM 發表

那要看看兄弟帮要不要介绍D靓女给你咯
好呀~我现在就到你的山庄走走~~:onion05:
原帖由 canz85 於 2007-11-22 11:20 PM 發表

好呀~我现在就到你的山庄走走~~:onion05:
你来我山庄做么啊!D废仔废女都出晒街街.

要不然我都不洗出来
原帖由 posman 於 2007-11-22 11:36 PM 發表

你来我山庄做么啊!D废仔废女都出晒街街.

要不然我都不洗出来
我以为你是去来搞外交的呀:014: ~~原来你是为了"女"呀:024:
我来罗!!:onion05: :onion05: 兄弟们好啊!:014:
来这里坐坐。。。:onion14:
这边不会扣分吧???

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2007-11-23 01:16 發表
来这里坐坐。。。:onion14:
这边不会扣分吧???
唔會扣分!
小氣鬼
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 lux1261 於 2007-11-23 01:18 AM 發表

唔會扣分!
小氣鬼
不是小气。。。
只是怕伤了和气。。。

按此加入爱与诚王国            
原帖由 nesta0013 於 2007-11-23 01:20 發表

不是小气。。。
只是怕伤了和气。。。
等我先出手
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~