返回列表 回復 發帖

[自拍] 無聊自拍(加相)

,  描述: 加左 素艷 相~
買左新CAMERA,。。所以自戀下
, \$ h1 A6 N4 {8 ]! l$ N; Y3 ?" ?; u1 v& t( s1 E1 f6 `# {: z
無化妝果D~~ 唔繫彈我牙
1 s" H5 ^0 y% ^' j6 k6 d. H) B公仔箱論壇公仔箱論壇' L9 K! v% e+ z0 b5 x; `
P.S. 繫起牀果陣影嘅
( R7 y; x' I, F- R  G3 w/ \7 w' Itvboxnow.com
8 J) l# y0 a0 h: V; ~2 `1 k$ Q5 ^  X# t[ 本帖最後由 lil_yuky 於 2007-12-4 01:54 PM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
thanks
% ], _5 U* Q( D公仔箱論壇動作真快
原帖由 Izakaya 於 2007-12-3 02:48 PM 發表 * A( K/ r1 ?, v* ^4 I
呀 我上次飲茶終於見到真人 tvboxnow.com! y/ B+ G5 i. Y, H
CAMERA 係邊買同幾錢呀?
tvboxnow.com) g7 ^8 i, _  j: P% |
5555555555555。。。妳5同我講?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  F9 x5 {9 b; p! }( A
妳繫星期幾去加? 5 f& L7 d; U; O$ w9 S
星期日我特別惡死加~~ 無啦無啦~~ 妳見到我龐大嘅身軀啦~公仔箱論壇7 z* U. s. l/ _1 a

! ]( [3 S- J" a2 D* c9 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。繫fry‘s 度買,包稅同買MEMORY CARD 就378
原帖由 Izakaya 於 2007-12-4 09:46 AM 發表 ; ~0 C% s% m% m) W9 p1 Z

# a- j$ x( `7 g* ~! U( F+ Gtvboxnow.comTHANK'S GIVING 個日 GUM多人講咩呀 阻住做野咩公仔箱論壇& |& G; G" b; P7 o# J5 }

+ F& \& w) P, I# x# k% Q5 u公仔箱論壇咩牌子 ? 買唔到SONY $77 果部?
; [8 t! \, N' x( m
: \4 w7 i: a& I公仔箱論壇如果我部新手機早幾日到既話我偸影左LU:019:
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! u% F! n8 c5 `# U

9 T9 a+ u6 ]/ v7 dtvboxnow.com
0 n! U3 A& d0 U2 v- f: q5 Etvboxnow.com無啊~ 我呢部唔可以減價~% P1 z. G4 z0 B5 k0 a
繫sony架~ 粉紅色個CYBERSHOT
7 `0 p" N+ s! R8 {8 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& f( c  Q6 O+ V" A& X+ @& Q
妳下次黎飲茶記得say hi 牙~ 我遲D POST 相。。妳會見到我嘅相機
多謝支持窩~~~ 最近皮膚差左,我都唔敢化妝TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 N" ], ]; _& U. N: i
D皮繫甘脫落~~~恐怖
原帖由 howgeemun 於 2007-12-4 04:22 AM 發表
% l- h0 x6 A( a* y: X+ f 好令女呀...
5 b: n5 [6 J( Z8 f9 `你返咩工驾? 点解有甘令既制服雀既??
tvboxnow.com) |# e1 @+ p2 i7 q& }

! Y0 D( v& m/ b' ytvboxnow.com
$ q3 ~$ l, Y" r  vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。繫D酒樓度做帶位咋~~
原帖由 wahdee 於 2007-12-5 08:24 AM 發表
2 V4 }2 E. |# {& u& M! V: d果然喺天生麗質tvb now,tvbnow,bttvb8 g* n9 y$ \/ \- y
唔喺浪得虛名TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: M+ l; p5 h1 ^. D2 ]
' T5 R6 `2 ?$ D* d8 xtvboxnow.com+ L' Y% S: D/ H9 t7 M; |$ K
tvb now,tvbnow,bttvb# {: ?" ^  P9 b  }2 A! p
梗繫~~ ^_^,多謝妳支持啊~
原帖由 jwxie518 於 2007-12-5 01:10 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb4 y0 A) [5 S+ z4 ?
新個兩張好純=3=哈哈
" }2 Y3 O3 f$ n7 B6 `tvb now,tvbnow,bttvbtvboxnow.com3 g' v+ ?7 ]& q3 V3 |

1 y9 Q! b+ \6 ~& i公仔箱論壇好耐都無純過拉~ 所以米純下囖
原帖由 jwxie518 於 2007-12-6 05:39 AM 發表 ' X. a, ?+ l5 m: {$ v
=0=純多d
% X8 G+ Q1 n4 U. }/ {7 ahahahahatvboxnow.com- I/ }( z" T" E& `+ u3 M
咁樣會仲好睇@@
公仔箱論壇& z8 \2 e9 \, Q9 Y2 f. q

( u, X  G5 j2 N6 J' d5 G
- j2 X9 t) v6 ?7 V( ]' DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。甘以后我少D化妝拉
我沒說過我是LA的