返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# A. m& d0 K1 x1 f: o& }7 J
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
+ ^' ^; W( j  d  F4 t樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 d# J$ }* L3 x
黑色真係好型@@
5 m) b3 X3 g$ Otvboxnow.com我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb, L% {" p1 e  P$ k0 ?) n- O& Y7 p5 u
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b公仔箱論壇% x5 h' C& G$ F4 o' H% }1 J* y
樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
" n3 k0 j" Q: Y, r6 n$ c( `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
8 o* u& l) D  {. K: P+ TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
# X+ u$ S; P% E8 b7 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
公仔箱論壇6 d( D. M" e6 A3 I2 I
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
- u# ~3 [1 O" ~1 E5 P; \( p公仔箱論壇魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* l& p; @  V* D8 x) D
我就鍾意one多d(所以訂左one)
: A! N6 r/ P, [( F, L6 N% J# _/ m5 xs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
$ z$ m6 m, u' J# T
我就鍾意one多d(所以訂左one)
" R3 t3 p- i% M& M" S! [tvb now,tvbnow,bttvbs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
6 x0 V+ m. U' O. m/ C0 P公仔箱論壇樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
8 T' y/ n+ q6 d3 G9 ~agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵! w! \: X" b2 _! W' m* p# }
同埋我覺得one影相靚d
$ ~6 ?0 e4 m6 ^' S& ~公仔箱論壇我就鍾意one多d(所以訂左one)
6 K3 K( {! [5 ~' M; v+ K5 \4 Fs4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: U! k8 u! ~/ c0 a2 O% y) m" k
樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- P$ a4 Y) L8 C% K- Z5 l# x
但S4好似都多左好多新功能..?
# Q8 C7 B" N8 n6 q
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵tvboxnow.com( b; U& B, b6 c) n
同埋我覺得one影相靚dtvb now,tvbnow,bttvb2 n: W3 e8 F' L9 j
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
" [5 h% r8 F% u; }. p* s) Mtvboxnow.com如果講像素既話唔係S4高D咩
( G( z8 X$ N9 m. T" R8 s9 F" E+ Y但S4好似都多左好多新功能..?
$ K; O; l: B* a7 |) \& W8 y) ptvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
) _9 i0 A& C7 y佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
) h6 p( W9 h" b* L同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
5 W( B) {4 f2 d- d5 G
如果講像素既話唔係S4高D咩
# D' a6 N5 B7 \( Ytvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
7 X& T" x: l! ?% d& _9 P" C: m
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊
8 A8 @- s) _5 Cone鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
' r& @; a! t( Z. ?3 g& M佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
: X2 u8 G' y+ p+ v1 A$ iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
- S1 f* b8 _$ t2 U樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
tvboxnow.com  p; d# Q! M1 V4 r; L' W
如果係咁咁真係唔洗考慮....