返回列表 回復 發帖

有冇人已經訂左new htc one?

唔知依家訂仲有冇呢...聽講好難訂@@公仔箱論壇9 {& J  M8 }7 e: l' s8 v
師兄們你地訂左咩色?
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦
我訂左黑色, 不過sales話好多人訂, 希望唔洗等好耐啦公仔箱論壇+ i, d& Q$ o& [) D7 U% U
樂高 發表於 2013-4-21 08:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 n$ c) h8 t9 d$ i0 A8 N- z: m' F
黑色真係好型@@6 |7 G, L( `2 O2 B5 N
我睇過模型機, 好正, 如果有得玩下仲好
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正
& k) E" `' G# |8 O- jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
黎緊HTC會搞個體驗會, 咪有得試囉, 你睇睇啦: http://tinyurl.com/co2dc5b
( ~) C9 g2 v" p! V5 U4 itvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-21 10:06 PM
# r% {/ Z6 O" L2 C( d* z7 l. N* ]thx! 唔知有冇機會嬴到部one呢..哈哈
我會訂銀色, 聽sales講黑色多人訂d, 但我覺得銀色金屬感好正tvb now,tvbnow,bttvb" t1 E/ r/ N" x/ E( v' q/ \
好彩有訂左先...到時應該都好難買到現貨
( n1 h' ~- P1 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。沒有人像你 發表於 2013-4-21 10:34 PM
tvboxnow.com. O" k5 i) h# G; P$ O
我係擔心預訂左都要有排等咋, 咁多人買
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁...
其實呢部好d定s4?我見好多人都講one咁..., }, c" T: X; S$ P( A+ o' p! Z1 R) ]
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-21 11:39 PM
8 d/ m; q! C5 N, M* D0 H+ O* D1 N
我就鍾意one多d(所以訂左one)公仔箱論壇4 d4 n9 a# `$ M! q
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
7 x  ?% x+ f4 h# |+ b. v* B我就鍾意one多d(所以訂左one)tvboxnow.com. A. m" g& ?, B, Z7 y1 x' @
s4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
/ Z& X  M) g0 H  x/ C; Jtvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, j7 J* H5 J, H9 l
agree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵
5 Z' L7 z6 e7 }  f, v8 ?0 h9 ^tvb now,tvbnow,bttvb同埋我覺得one影相靚d
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  a4 Z2 W  n8 o: ]! t" W
我就鍾意one多d(所以訂左one)
0 w7 p* F- t! B: ps4感覺係新瓶舊酒咁, 同埋唔值呢個價
0 _1 R( e; j! S" |* r# Mtvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-22 12:11 AM
' s7 F# p! o5 S2 x3 N- M; e
但S4好似都多左好多新功能..?
& k. r' x' L+ h# U7 M" ]+ _. Ltvb now,tvbnow,bttvbagree, 好似要5千8左右, 始終只係膠殼, 好唔抵公仔箱論壇8 I( C, w# X0 @' }% d
同埋我覺得one影相靚dtvboxnow.com3 V3 J% {$ k3 k! W# k
你還好嗎 發表於 2013-4-22 12:30 AM
/ j: H  |' m% P# j+ d公仔箱論壇如果講像素既話唔係S4高D咩
/ l3 U$ @. A9 N7 T% I
但S4好似都多左好多新功能..?* x, P7 W2 m0 P4 c
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:58 AM
tvboxnow.com' B2 }( G+ E3 J5 y+ p! e1 J
佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電tvboxnow.com: A2 c3 o# {. S
同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
4 l- H& R# t$ y7 y如果講像素既話唔係S4高D咩* O7 K% G; @. ~' m! W# o
魚蛋燒賣 發表於 2013-4-22 12:59 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 j& c5 g0 W" {+ |+ h
但佢鏡頭唔靚, 影出黎都係多雜訊. ]; K7 i4 w! r1 u( O
one鏡頭用左UltraPixel技術, 感光度好好多的
7 _/ Q9 M8 k# }3 s) I0 _tvboxnow.com佢D新功能唔實用, 玩幾玩就唔用啦...盞晒電
% }) u' l0 E9 l# D) t9 ]公仔箱論壇同埋我睇外國網好似話感應得唔係咁好咁
' l% x. B: v+ m. Rtvboxnow.com樂高 發表於 2013-4-22 01:18 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: X+ q+ O9 d8 e* P1 Z6 T
如果係咁咁真係唔洗考慮....