返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!tvb now,tvbnow,bttvb; p6 b# L, s) N- o  n% T) A% X( D- M8 z
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& r! V  k' j% O' y+ I& A; f6 H- T
呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
  d7 z( |' U# ^0 `! w& _* Atvboxnow.com呢部好唔好用?未用過htc機1 _3 A0 F; I1 [- n. ?% Y
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
tvb now,tvbnow,bttvb- e: \* d3 ^# @7 P) H3 h
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
0 [6 c0 {: j1 |+ F3 C: ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 H; y8 W! \/ X0 c) g" g, @
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
& x) F0 y& r; L1 Utvboxnow.comacefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
! @& k: _8 p3 j- v0 }- s* R唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1
) |% K. i+ J* y$ b- n) H% e2 i: \7 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
# |" q0 U2 E4 a* a; Z8 k9 etvboxnow.combombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
6 h" U' @+ v" ]. v" W, Mtvb now,tvbnow,bttvb有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
" \$ S+ N& j& |$ i6 {5 v; zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! V" M7 x! x- \& X3 u4 P
你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
$ ]2 Y8 d# O0 L$ k4 O公仔箱論壇係呀, 我覺得白色幾好tvboxnow.com1 V) g. J& I7 v% v, u
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
- L& Q* f4 U+ T4 i- i樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
% ^6 S) y( o% y, ltvboxnow.com呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
- V6 Y& L2 ~' X4 J2 ]0 I5 n1 z% p. xhttp://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
- B8 v. w) v5 C/ E- I. j+ W
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁
0 h; |+ }  i! K8 _: e' z. w% vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
/ ?7 l- E, q1 j% B1 e' I9 RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
4 M( J" E) G' f+ Z: N8 S* }
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
tvboxnow.com9 J* Z5 j/ t, P$ e$ A( f. U1 O" d
真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
9 F2 V# ?: ~' Ptvb now,tvbnow,bttvb你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
公仔箱論壇' [5 T- P1 u; ?1 c
係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU