返回列表 回復 發帖

平平地既android機, 邊部好?

有冇d 2千5蚊內既android機?最好影相唔太差的..thx
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!tvb now,tvbnow,bttvb& P1 S4 S1 O$ M' f* `" M: U
樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
$ M% o$ i4 z# W# M8 s8 M% {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部好唔好用?未用過htc機
小米2S HK$2,499
1 m6 N' c) r0 L- u& z- h& TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部好唔好用?未用過htc機TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 {, k3 `( e5 D! _
你還好嗎 發表於 2013-4-30 08:38 PM
公仔箱論壇1 d4 ^) i6 Q1 |9 i0 ~& S
我未用過, 但單睇規格覺得都唔錯的
, S0 V1 r. {/ y& N) x* G4 E6 ]: F* g同埋htc自家研發既sense, 係易用過其他手機
悟知道窝,,我用紧I9100咋
desire v +1TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: M, Q& W$ E" i- l$ ~( K& |/ r+ X
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
小米2S HK$2,499
8 L1 x$ T% ]! O7 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。acefr 發表於 2013-4-30 08:44 PM
7 U/ h- a6 T/ h3 D4 f8 B8 ^* Ytvb now,tvbnow,bttvb唔係咁想用大陸機...唔放心
desire v +1tvboxnow.com. v5 Y: g" R8 ?
我自己都諗住出呢部, 有雙卡雙待, 方便返大陸唔洗換黎換去
$ I% d2 J3 t: |0 N- E, O7 Z- RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-4-30 10:48 PM
tvb now,tvbnow,bttvb" p# C. d/ k, \/ _; R1 s
有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
" F5 k4 _% \3 d4 s# M, K8 {$ W) w$ v& g公仔箱論壇有呢d功能都咁平岩岩上網睇左有黑白兩隻揀都ok喎, 通常咁平都冇色揀架嘛
6 l2 l: i& M5 q' u公仔箱論壇你還好嗎 發表於 2013-4-30 11:45 PM
8 K+ |7 e+ d5 Rtvb now,tvbnow,bttvb係呀, 我覺得白色幾好+ |5 ?" |7 k( n( _  k6 |+ F
而且平時d手機好多要換sd卡同sim卡都要拆電, 呢部唔洗
htc有部叫desire v, $1898咋, 岩你budget!
0 |1 O% D7 t& T/ d2 F8 `0 H% L+ k' Vtvb now,tvbnow,bttvb樂高 發表於 2013-4-30 06:35 PM
公仔箱論壇8 Q, s" R& e0 P' [+ k6 ?
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁公仔箱論壇" C1 G! ?2 F( J# ?% u* F$ A4 ~. K
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037
小米的新機不錯
8 H0 `. {0 z2 f% L4 ]4 Q1 W) y4 x
呢部性價比真係幾高,我睇影出黎d相唔錯咁( p  U9 P7 n2 p; e9 O0 k
http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=12037TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* l; D  Y  z0 W. ~' s- p8 A/ E
maydayy 發表於 2013-5-1 01:59 AM
, j, b' V1 V. H" ?5 E3 S  z! fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正
) d+ p" @4 z0 F1 y' ?tvb now,tvbnow,bttvb真係唔錯喎@@仲有BEATS AUDIO, 正7 h# W! a$ c% k" {, |: M- j
你還好嗎 發表於 2013-5-1 02:16 AM
( x( P# M+ ^% Y% X) x$ s係呀, 而且咁平有4吋mon, 算係咁啦
LG VU