返回列表 回復 發帖

有冇人出左S4?

我本身都想買S4, 但見到D報導講好似好多問題, 請問有人出左嗎?部機有冇事??
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
我買左, 講真有d後悔...好食ram, 玩game有d lag' E" G- q$ ~4 C8 ]+ ~
一百蚊 發表於 2013-5-20 06:32 AM
公仔箱論壇; Z4 N! x* ]5 r5 {& E
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
我陪我個fd去買, check左幾部機先揀得落手, qc唔係咁好
3 G7 J# Z5 ~9 g8 T- B你還好嗎 發表於 2013-5-20 06:58 AM
; f& H' m5 F) @7 O8 v/ i
唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?
% Z; r4 w; e) g3 T5 G6 ~! Y公仔箱論壇唔係嘛..咁你個FD用落有冇D咩問題?7 T5 `4 c: i+ l6 c; K
米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
公仔箱論壇0 g, c( U- Q; C  `$ {
聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題
tvboxnow.com, G$ J" n% C( l; i
下, 但部機唔係有2GB RAM咩?都唔夠?
# G" E+ k% j& I$ {. r; n* h* H公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-20 07:18 AM
+ R; G5 \) w3 J3 @* rtvboxnow.com我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@tvboxnow.com* n2 C! ]8 q$ I* N% J( X, p9 v
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
: n  U1 ?: c7 O' e, d公仔箱論壇聽佢講機身好易熱, 禁左陣whatsapp熱到有d辣手, 我記得之前都睇過d報導話有呢個問題tvb now,tvbnow,bttvb" w7 k! l* z; f( Y
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:32 AM
: B, h+ a  ]7 |! U! j
下, 咁萬一燒左底板就慘喇, 維修又要錢
公仔箱論壇' X: u& b( b- ]$ t* Z# A
我個fd話開機就得7xx mb free ram咋喎, 同埋本身部機都裝左好多app冇得del0 k/ B) \8 k/ H& D( a
你還好嗎 發表於 2013-5-20 07:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb% U% X" k+ c! t" H' y
咁衰?咁搞法如果16gb都未必夠
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@
; D+ n8 _: H2 z1 B/ s' v好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
4 q7 F" W, @6 l9 Z! G' V公仔箱論壇i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
: X: g+ [/ N2 y5 r6 B9 {+ C( m* z我都覺得one正d, 個mon靚好多好多
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过清!!!
我細佬買左,佢話仲差過note2喎,新功能冇咩用@@tvboxnow.com( y8 I3 I$ B- Y+ Z; o
好彩佢講一講..最後我自己出左htc one,兩部試玩過,one好似順d
( |3 V4 Y+ X! R: d7 d7 L) l; E' o! t公仔箱論壇i.miss.u 發表於 2013-5-20 07:51 AM
9 g1 M1 C6 o* Q' Q
one係咪最新個部?
- u: I; e7 L' O# C5 Z: ~tvboxnow.com呢部好嗎?
公仔箱論壇( c$ r; |2 e  u3 D; }; u) J3 \
我都覺得one正d, 個mon靚好多好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% T+ ^7 C' |$ ^5 T! x& v' r) \
晴天陰天 發表於 2013-5-20 08:28 AM
/ J6 b! L+ c4 _, L3 b8 l6 htvboxnow.com咁不嬲3星既mon都係差d既...amoled mon既通病
我剛剛出咗, 無熱既問題, 係覺得個殼有D单薄, 要加保護套, 而且一定要加Micro SD card!!!至於Ram 方面, 每次行完一個App以後要關咗佢, 如果唔係佢仲係背後行緊拖慢部机! 累積得四五個programs 就要係個Ram 度一次过 ...
  M$ h* `) O; T2 D* {tvb now,tvbnow,bttvbsyrinx 發表於 2013-5-20 08:30 AM
- i7 K( a1 _7 Z" ^5 c6 P# h( k9 s
咁麻煩...係呢..咁新功能係咪冇咩用??