返回列表 回復 發帖

近排有咩新機好呀?

我淨係知有one同s4, 好似話note3都就黎有?仲有咩選擇呀?@@
note3仲要等喎TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 d7 Z( q7 m4 t( J9 K7 J% c6 _
我覺得one幾好, 自己都用緊
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAG
note3仲要等喎tvb now,tvbnow,bttvb2 Q8 n& N2 q  d8 z  h$ M5 u
我覺得one幾好, 自己都用緊
/ j+ ~5 |: `7 u9 t% \% u0 D, w0 ]公仔箱論壇米奇老鼠 發表於 2013-5-27 06:45 AM
! D" V% b) \( V2 J; T: v公仔箱論壇one易唔易用呀?順嗎?
我買左S4, 但麻麻地好用...玩GAME會有D LAGtvboxnow.com' S4 a, P0 l+ P! W
maydayy 發表於 2013-5-27 07:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* C) ?4 L0 ?& s+ E
下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?
  J2 S9 e) u# x  ~tvb now,tvbnow,bttvb下 咁奇怪?唔係話有2gb ram既咩, 都會lag?tvb now,tvbnow,bttvb3 p1 R: M+ N, I0 s+ X
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:21 AM
6 w+ t- k* i, d8 f2 Q( Ntvboxnow.com係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
' m! |7 U2 A% vtvboxnow.comone易唔易用呀?順嗎?tvboxnow.com" B' G. s4 e7 Y5 e
sweetcherry 發表於 2013-5-27 07:20 AM
3 K; g6 Q4 j$ r) ?; ?0 f6 f8 utvb now,tvbnow,bttvb易用呀, htc機既sense ui都好好用架
; ?  D. J' Y3 i( Q順, 我玩game同睇片都冇lag過
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添
6 L7 w6 r" i* q  y3 z3 B易用呀, htc機既sense ui都好好用架tvboxnow.com* |( L" P& v7 C/ r5 O
順, 我玩game同睇片都冇lag過TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- `/ E" k; ^- b) h0 u0 m% I
米奇老鼠 發表於 2013-5-27 08:02 AM
; A* H1 i( W  \tvb now,tvbnow,bttvbagree,我第一之用android機,開頭都擔心難用,但用one都好易上手
我自己買左ONE,好好用呀,影夜境都好靚添TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ^/ E$ t/ p& F, I  W
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:17 AM
/ \) t! b$ o) A2 W我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
  _- r1 V0 ~) |- e* Y) }6 o
係呀, 但一開機FREE RAM就得返幾百MB咋
) v% s! K" g. h$ v8 ^6 O8 U- h公仔箱論壇maydayy 發表於 2013-5-27 07:45 AM
" A/ V) i; J2 ~" R; g下, 咁食ram?會唔會係3星系統問題...@@
9 r# I- j) R7 D2 ^! e
我都聽講過話one影相靚既, 但如果同s4比, 邊部影相好d呢?
* J; T; h, L2 C$ \& V1 I' Fsweetcherry 發表於 2013-5-27 08:33 AM
6 F1 l6 r6 F  ]S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好D
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換one
8 N, P# g1 @( F% sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。S4係像素高D姐,但如果講整體相片質素,我覺得ONE好D,就算影夜境都無乜NOISE,因為ONE既鏡頭同感光度都好Dtvboxnow.com; k) N! Q- p* L* q% w
晴天陰天 發表於 2013-5-27 08:55 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 J1 ]8 V1 ?$ W- U. ~% h% u  I
原來係咁@@我都唔係咁識呢d野, 不過岩岩search左one既試機相, 真係幾靚
近期最多人講一定係one同s4啦, 我自己出左s4, 但講真有d後悔, 部機有時會lag, 同埋新功能無乜用, 有d想trade左佢換onetvboxnow.com. \3 E' d+ S+ e: z! X
布朗尼 發表於 2013-5-27 09:13 AM
tvboxnow.com3 R7 K3 o9 G% d2 T5 B! K
下, 咁慘, 如果想trade就快d喇, note3出埋應該再跌