返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

+ a7 a' I# G- q- q' k9 J! M tvb now,tvbnow,bttvb& T" ^. a7 c0 W, g7 j% }) C$ ~

" ]' d( k/ _; k! s. K9 \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色tvboxnow.com" @3 G8 ^" A( J8 o7 l, ^
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
6 K1 G- A5 q; _. e$ Q% j我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!公仔箱論壇( n2 z" Z/ @# Z2 s: T6 t
晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
9 i2 z5 k5 G6 l& T5 }0 ]5 m呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
5 G1 V( v" M3 N- ?, V
我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
' b! X  s& r7 Q  {6 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
* n0 S5 A: Y8 N" @
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
4 N8 ^; M5 m0 @7 P8 o
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index
; t9 k- w' M# |5 f4 l7 h9 S: L3 E( G公仔箱論壇鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
4 t- P8 R7 r  t& {, L- {/ E
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
tvb now,tvbnow,bttvb% _8 c+ j; `0 D4 b  B+ g4 z; D4 W
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
! @- p/ \6 C! y: ~3 l. u% stvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
' J) v+ M0 S! l" I0 }, g$ Itvb now,tvbnow,bttvb下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
tvb now,tvbnow,bttvb; S1 Z" a( G* k- w  _
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' u6 T5 Z! S1 ^; J. A0 @* Q* f
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
tvboxnow.com8 H" y3 K1 W7 Y! f
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
! s( w2 s+ f: Y# k7 G
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁tvboxnow.com1 [/ C, i4 P1 r+ j
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
: `8 @* N- M. T# N8 ^7 I5 wtvboxnow.com我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
6 G2 L4 X9 p6 h2 v" r
唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 D* j. q" z/ Q6 d, _' C. k7 m
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
公仔箱論壇% ^' ^7 ?, \  f; H- D3 s
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
tvb now,tvbnow,bttvb& S. A  H0 i; o
係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?公仔箱論壇8 v- B+ ^5 w6 t9 Y& m
鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
. N) v$ F3 G2 ~0 p) {+ NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我個陣冇特別格價個d呀tvboxnow.com% `" ^: {9 R2 ~% |8 F
但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
( v% H! h- s! d+ ^# rtvb now,tvbnow,bttvb我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
7 M3 ^, E. t& y7 S+ u鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb3 K$ B$ S: Y, D7 q
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
tvboxnow.com; @2 Y. q8 @# F8 w
我個陣冇特別格價個d呀
# E" |9 l+ e  p; ktvboxnow.com但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
" {( _! a, ~" i+ X( Ybombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
# }+ P: _; u8 p& Utvb now,tvbnow,bttvb咁都唔錯啵, 多謝師兄報料