返回列表 回復 發帖

想買手機, 請大家比d意見

我budget 5500左右, 主要都係影下相上下網, 有邊部岩我呢請問??
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~
講影相既話就買htc one啦, 我覺得d質素拍得住相機~tvboxnow.com6 I1 b1 F  G- I) h/ M0 G/ C6 z
9時16分 發表於 2013-6-1 07:59 AM
公仔箱論壇; x. f/ F3 z2 u( y8 Q
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
. I) p8 _4 Y, G' I# q9 g
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?2 d: f" b$ ^# k3 {1 h- A
iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 V+ D# u" o7 L8 E( S
下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
tvb now,tvbnow,bttvb7 ?3 Q0 m5 W" Q) b/ `
師兄, one影相好咩?我見得400萬像素咋喎...s4會唔會好d?
0 V8 P+ U% I: K# R; ]- |* u公仔箱論壇iamrick 發表於 2013-6-1 08:17 AM
, K- \0 Z: T4 Qs4雖然像素高, 但我之前睇返d試機文, one影出黎既相質素反而仲好d添, 可能始終因為感光勁好多
' x& A1 G; \" \( W* {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。下,400萬會唔會唔靚架?其他手機像素好似高d架喎
' H" U$ j5 o& i2 j. i0 L& H, @sweetcherry 發表於 2013-6-1 08:33 AM
tvb now,tvbnow,bttvb. S/ Y/ z, O/ C  A* o" G$ |* T
唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ N7 U% r$ f# w
仲要配合埋鏡頭等等架tvb now,tvbnow,bttvb' u1 K$ d: a8 F1 [" q* E, S
你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
近期都係得HTC ONE同S4架姐
  I) Q0 h' V# A" g8 s, RTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
tvboxnow.com5 ]) x$ k/ \1 X9 r. T1 V; D% B: U! b
唔會啦, 其實不嬲像素高都唔=畫質好tvboxnow.com7 n- {" \! q) j& P4 e
仲要配合埋鏡頭等等架
4 \: Y4 l7 X# m( {  d公仔箱論壇你睇d單反像素都唔夠dc高, 咪一樣靚好多d相
% L) e1 ^4 l) ^! j: D+ Ftvboxnow.com9時16分 發表於 2013-6-1 08:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' k% Y  A, U7 h$ S# M$ g# \
又好似幾有道理..哈哈公仔箱論壇0 M  y' A# B  J. \4 `/ k& L
想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
近期都係得HTC ONE同S4架姐公仔箱論壇* k$ u7 [3 S/ i* h2 Z
但依家S4好多問題,例如過熱咁,你真係買既小心D,之前新聞有細路用3星手機爆炸整傷左
2 j8 @1 v% K- r巴打bro 發表於 2013-6-1 09:12 AM
/ b' U' A! |' T  r嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?
* p: P9 y- P0 }: c2 yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘩, 咁真係好恐怖喎ONE散熱OK嗎?公仔箱論壇) B3 X4 F: m+ I  _' b2 R
sweetcherry 發表於 2013-6-1 09:23 AM
* p8 X8 A: _" V' v% [1 v金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; b4 Z* e- u/ R# F0 G) c4 d6 ]
又好似幾有道理..哈哈6 t# j/ u9 f, x& [& \; L( Z
想知呢部ONE影相多唔多野玩架??
/ M$ v& O3 ]1 ^* ]7 }tvboxnow.comsweetcherry 發表於 2013-6-1 09:22 AM
$ J" j! A$ c; H+ w多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
3 L# `( Q2 _# ]1 b  ?' DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱tvb now,tvbnow,bttvb# l) p( e% E7 a
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
1 Y6 q( B* E6 a$ e係呀, 我以前用s3試過燒左
tvb now,tvbnow,bttvb2 p9 e. v/ T# F9 n% U* [8 ]6 }) C# @
金屬機身散熱得快d, 膠殼先難散熱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! v8 Z+ B6 k7 K( d. ~7 z9 s" I
巴打bro 發表於 2013-6-1 09:37 AM
6 t& T; N+ @1 E+ ]$ j3 U公仔箱論壇ic, 咁我都放心d, 一陣真係爆炸就大件事
% x0 S8 Z1 q. S, n6 L% ^公仔箱論壇多, 特別係個zoe動態相薄好得意, 你有興趣可以睇睇d blogger既分享文呀: http://blog.yahoo.com/YvonneCorner/articles/1248309/index
- e4 c4 _1 ]( n" d- `9時16分 發表於 2013-6-1 09:52 AM
公仔箱論壇8 f  f- D  c( [
thx!!好詳細呀講得, 原來咁好架呢部
影相既話就1定係one ga la, 而且又岩你budget