返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:29 PM 發表

我住美國~~~:onion14:
甘你宜家个边几点?
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
猫猫 念死我啦
原帖由 wwinglin 於 2008-2-2 06:30 PM 發表

唔好意思係火焰幫太耐, 一時唔記得佐
实系亚妹妹带坏你啦
原帖由 kingworld 於 2008-2-2 06:34 PM 發表

甘你宜家个边几点?
2: 35 a.m~
所以就快要去訓~~~:onion14:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:37 PM 發表

2: 35 a.m~
所以就快要去訓~~~:onion14:
女仔晤可以太夜训 太夜训好义老架
原帖由 kingworld 於 2008-2-2 06:42 PM 發表

我知道~~成日有人同我咁講
但訓唔著都冇計€~~:onion14:
原帖由 kingworld 於 2008-2-2 06:42 PM 發表

阿king...甘快咒人家老
喵喵。。我来喇。。。。哈。。哈。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:43 PM 發表

我知道~~成日有人同我咁講
但訓唔著都冇計€~~:onion14:
你晤去捻甘多,实训得着咔
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-2 06:46 PM 發表
你最近好飄忽~~飄上飄落...留完一貼又唔見人~~~:onion14:
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-2 06:46 PM 發表
你都来
原帖由 kingworld 於 2008-2-2 06:47 PM 發表

你晤去捻甘多,实训得着咔
依個.......有時有d野,唔到你話唔諗就唔諗~~
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-2 06:44 PM 發表

阿king...甘快咒人家老
我边有话她老:onion03:
原帖由 viento 於 2008-2-2 06:49 PM 發表

依個.......有時有d野,唔到你話唔諗就唔諗~~
系埋挂住条仔
原帖由 kingworld 於 2008-2-2 06:51 PM 發表

系埋挂住条仔
呵呵~~~掛住邊個....係.......秘密~~~