返回列表 回復 發帖
jojo好好人呀..... 送咁多野出去......   大家唔好混水摸魚呀.....

同jojo拿過野的人... 記住打到野回返d野俾佢呀.... 如果唔係我地的師弟冇咁多裝備!!!
我想我都唔係好適合玩股票....:019: :019:  我隻股都好似玩死左....
冇mood玩.... 都係打怪適合我多d.....

回復 #1851 cowman 的帖子

yes ar...... my share increase from $1 to $6.........

回復 #1899 andrew123 的帖子

聖騎就成日有... 不過法神就真係好難打....

回復 #1901 baBysTrawbeRry 的帖子

EXP藥水 baBysTrawbeRry 20 送禮 2008-04-09 22:48:09

回復 #1904 baBysTrawbeRry 的帖子

你想做乜野job?? 1轉我建議你做法師
如果法師只要加智慧....
眼訓... 咁多位.... 晚安...
原帖由 x12345 於 2008-4-10 05:46 發表
finally got 1:014:
獲得 120 寵物幣,貢獻給家族 14 寵物幣 善惡值 +10 獲得1個 必殺之劍
原帖由 648890626 於 2008-4-10 06:46 發表
:onion18: 再打多把出来
恭喜.... 必殺真係幾難打....

回復 #1918 UniAbysmal 的帖子

回復 #1922 坏蛋小子 的帖子

你好呀... 蛋蛋...

回復 #1938 jo7878 的帖子

good night, jo!

回復 #1965 willboy 的帖子

恭喜恭喜... 終於打到必殺.....

回復 #1967 willboy 的帖子

必殺低轉都可以打到.... 但係出現的機率得1%... 所以你好好彩...  我知道有高手仲未打到...

回復 #1975 andrew123 的帖子

梗係啦... 聖騎出現率有5%, 但係法神得2%.... 你話難唔難打啦...

回復 #1987 kent8118 的帖子

英雄之靴 kent8118 1 送禮 2008-04-11 23:04:19
英雄護甲 kent8118 1 送禮 2008-04-11 23:04:06
英雄頭盔 kent8118 1 送禮 2008-04-11 23:04:00
英雄之墜 kent8118 1 送禮 2008-04-11 23:03:54
英雄之劍 kent8118 1 送禮 2008-04-11 23:03:45