返回列表 回復 發帖
我中意煎pan戴眼鏡多D!佢戴上眼鏡好睇好多
1 N$ L: C! }* P6 X- x3 s' R$ ztvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb9 z! \% E# a5 [
真係順眼啲架呵.........9 Y5 `9 c' {! E+ k% R% N
leekwoklam 發表於 2014-3-22 03:18 PM
睇咗6集《叛逃》,認真留意,真係發覺佢有小小豆豉眼 。大大真好眼
- ]: G8 W( U7 J4 q& `+ U7 h$ |& i: \
; E, ]: N, ?( r# p6 V: Y8 b8 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 g4 [, D2 D7 g! ]tvboxnow.com/ m% v/ T7 p4 ~# o2 N) B3 @( g
tvboxnow.com8 d) {& M/ q# M4 D, u; U: Y
係啊,我相信展鵬自已都會知,所以我真係建議無記少啲安非排佢做古裝。tvb now,tvbnow,bttvb% w4 `9 i. ]% r2 A5 `

% z5 A( {. R2 n/ g! Ttvb now,tvbnow,bttvb問大家一個I.Q.題吖,煎Pan做邊啲角色唔會比人批評眼細呢?
3 o8 w# v/ `1 R, Jleekwoklam 發表於 2014-3-26 01:32 PM
做瞎人按摩治療師一定唔會比人話,佢一定會戴黑超!

評分次數

• timmaxsing

總之佢做乜角色都好, 千祈唔好唔戴眼鏡, 仲要係有框眼鏡喎, 無框都係好唔順眼. 其實佢就算做盲人都係唔係咁順眼架, 因為佢對眼嘅輪廓可能戴眼鏡太耐搞到好似變咗少少形咁架! 點解要戴有框眼鏡就係因為佢對眼嘅輪廓囉 ...公仔箱論壇" ^$ E8 t7 F9 L# _! Y& ]% F7 C* X) z
大文細佬 發表於 2014-3-28 12:42 AM
完全鑽同大佬的獨特見解
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 q- X  D0 v- W* J. c! ^- h
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ t- ^7 z+ X7 G4 a7 i
啱嘞! + \( u$ v4 f6 a1 H. y- U0 d7 v

& x( Q; _* n1 N- a, \8 Ctvboxnow.com我又想問多一題,如果係古裝劇呢?邊一類/一個角色最啱煎Pan呢?
5 q, h. U1 z) e7 N3 C; d1 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-27 04:11 PM
大文大佬話愛新覺羅·溥儀,睇[我的前半生]裡的圖片溥儀的确係戴眼鏡。
4 d/ R( k2 M: G* g! U又或者做皇帝例如秦始皇、周武王之类,起馬佢眼前有块亷庶住
tvb now,tvbnow,bttvb! `- y" U( n/ d$ X7 s8 Q
公仔箱論壇" n$ [8 Y6 Y) ?" s6 z. n
mnb1123都好有見地喎,幾好,請收獎。
; _" k, c  j5 f. M$ b4 Btvb now,tvbnow,bttvb8 {- u  j( P3 T& L( u: y
仲有無其他會員參加,個遊戲未完架,繼續提名一啲適合展鹏做又唔怕比人話佢细眼嘅角色吖!# A$ h/ X6 t4 E( @. U' u# u& Y8 |
公仔箱論壇2 q$ f6 s7 j8 s; `1 h
你叫大文細佬佢做大佬真係非常啱,佢回帖好有心架。呀!你都好有心,多謝! ...公仔箱論壇* F3 i( a# s. i) ^7 v7 T4 [9 Y
leekwoklam 發表於 2014-3-28 02:01 PM
多謝大大獎勵 。咁啱呢個星期放假先可参加TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# }  R( {9 ~6 z; x! \( Y
論壇學嘢,平時真係冇時间
9 E4 v- F+ ~6 ~1 H8 A- f: [% Y

+ _9 ^. u/ t9 H, F0 Ctvb now,tvbnow,bttvb唔敢自稱大佬呀... 我當然想做大佬喇.. 威威嘛! 但我何得何能呀??? 都係平時鍾意睇下武俠小說同埋香港啲劇啫, 所以特別多理論.. 唔好見怪! 話時話吖, 依家睇緊香港嘅小說"紅Van"呀, 幾好睇喎. 未睇一定要 ...& M/ t% o8 \& N: a3 l
大文細佬 發表於 2014-3-28 11:46 PM
大大自稱細佬但大大D獨特見解真係神級大佬 。我都好錘意睇武俠小說同港劇但平日冇物時间,錯失好多精彩節目