返回列表 回復 發帖
Ken兄早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
Ken兄凌晨好
KK快D讲答案啦
lhy92725 發表於 2014-8-12 01:43 PM
唔識
Ken兄早晨
Ken兄晚上好
Ken兄晚上好
多謝掌門獎金武當護法作數真係多可惜我黎緊會非常唔得閑
Ken兄早晨
KK兄好耐冇見喎。 去咗邊度黎呀。
pknoface 發表於 2014-8-18 08:01 PM
秘密
聽聞KK有拖拍喇,恭喜下佢啦
perfectman 發表於 2014-8-18 08:39 PM
聽聞
KK甘快預告佐要約會吾得閒黎吹水
lhy92725 發表於 2014-8-18 09:51 PM
黎吹水,少d嗻
Ken兄晚上好
掌门要过返两招比KK点用支胶花啦
lhy92725 發表於 2014-8-19 11:58 AM
胶花
咁你從頭到尾都無去證實,D消息全部都係傳聞證供,我用"聽聞"都好合理丫!
perfectman 發表於 2014-8-19 12:01 PM
邊個傳聞咁犀利
仲未训, 去沖涼先.
pknoface 發表於 2014-8-20 11:44 AM
直接訓啦
Ken兄晚上好
Ken兄晚上好
Ken兄晚上好
武當掌門Ken晚上好武當上下早晨
武當掌門Ken晚上好