返回列表 回復 發帖
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會打我囉.. 仲會好傷心添. 好采我唔係咁哀架啫!
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
. c9 ]! k3 b- Ktvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
1 Y# n! l; {% s: C- |
大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚!
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-5-7 12:05 PM 編輯 tvb now,tvbnow,bttvb7 G; m3 z7 j/ t8 S. p

7 @& w  G, F5 S
睇到最近呢集喇.. 即係第十一集...跟番隊喇... .. 睇咗一至十一集.. 講到拍廣告呢part... 唔知你地覺唔覺巫小詩個女超級黑人憎呀? 我問媽咪, 如果我咁對佢, 佢會點.. 佢當然話兜把星我喇.. 但我知佢一定唔會 ...
$ L2 g& k* V" m. Y/ }大文細佬 發表於 2014-5-7 01:15 AM
" C% ?5 X+ o& Q" mtvboxnow.com5 |3 m- z1 z; `6 E
係呀,成個黑面神咁,細佬你代我醒多佢一野吖,唔該晒你。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
7 c2 H7 e" H2 Y- a) otvb now,tvbnow,bttvb
' R5 C! Q' X. ]大佬,一早就想揼佢好耐啦, 當媽咪冇到。仲有阿有勿理由唔帮媽咪帮嫲嫲,搞到個賓妹都虾小詩。我一定唔會同呢個奶奶一齊住,一係搬出去.一係离婚! ...公仔箱論壇/ g+ i# D8 [' F$ G( J
mnb1123 發表於 2014-5-7 10:14 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 k7 q* {9 P' w6 ~8 _! e' Z

+ i& W5 z2 {% ], MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢唔止當媽咪無到呀.. 直情係變態呀.. 有乜可能攞媽咪嘅醜態公諸於世架? 之前只會覺佢勢利, 邊個有權就幫邊個... 但睇到佢媽咪拍廣告呢part, 我基本上會諗呢個女係咪親生架
因為由始至終,朱莉都係"自悲兼自大",可以有機會發圍嘅話,都想靠自己,想法實際上非常正面吖,係咪?
+ {+ D/ t0 i' J% v- V* [1 s3 x2 ^2830332tvboxnow.com8 W. n+ i- D! @! |3 A, ~
leekwoklam 發表於 2014-5-7 12:02 PM
tvboxnow.com! H: n' d  ]- y$ f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, E9 Z3 ?) H( K1 s
佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
tvboxnow.com' k4 g; g( F4 g- m1 d9 _

! Z( |9 y( Q$ a佢自大咩?? 可能有喇.. 我未識睇.. 我覺佢好自私.. 自己嫁唔到要個friend包佢生活.... 勁奇怪
8 h3 V7 B  J( S  F) z公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-8 12:45 AM
  I! t' L' j6 J) n5 N! w3 Btvb now,tvbnow,bttvb我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......
小詩又拍廣告% I  B, Z# t0 E5 l6 |: Y9 G
- l- P6 ?! k0 L  Z5 Ftvb now,tvbnow,bttvb我講嘅自大係指朱莉成日以為自己keep得最好,自卑唔駛解啦啩......tvboxnow.com& U" {9 w2 K/ N
leekwoklam 發表於 2014-5-8 08:34 PM
2 C- v* H7 V5 a3 T6 vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ S6 |3 |0 h% e3 @, E" r1 n: m咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 F* v3 c- \0 S( E4 \% |5 h3 [

; Q1 v# @$ _, g* f* W* A- ltvb now,tvbnow,bttvb咁我覺得佢同丹丹都勁自大呀.. 講到玩碟仙, 真係笑到肚痛呀.. 全人動架
4 d/ I+ c" J3 _( U公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-9 01:01 AM
' k! Z/ o8 c$ O; Ttvb now,tvbnow,bttvb咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?+ S! C3 x/ m  ]) D
玩時玩你小心啲喎。
想讚選角出色,形態上呂姍同張慧儀好有母女相,我好有興趣想比較張慧儀十年後,個樣同現今姍姐會否有七成似?
! j0 }/ ?' d$ F0 a3 ?* r: R公仔箱論壇

$ P* f9 E. y7 i1 W
本帖最後由 大文細佬 於 2014-5-10 01:03 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! f2 k: T3 i. |1 c5 O! X8 H# r

2 H2 A) s/ W! h. ]- o公仔箱論壇呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 a7 g! j0 R' ?+ L6 ]# ?3 `
咁細佬你有無玩呢?美國啲同學仔興唔興玩碟仙架?
7 B1 U/ o/ ]1 W1 m, k3 J玩時玩你小心啲喎。公仔箱論壇/ m) |# n2 x0 L8 v" m- A7 ?0 i& `
leekwoklam 發表於 2014-5-9 04:35 PM
; l' ^! c$ @# k' etvb now,tvbnow,bttvb
* J* Y1 L1 w9 d7 z, u. g公仔箱論壇驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
呢套劇珍妮嘅母女情就交代得OK架.. 幾感人.. 但一定要一提係... 當珍妮"目及"仔肌時真係好抵死.. 笑到肚痛架
. x% W! e' z+ m' b9 o# s4 g. QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-5-10 01:02 AM
$ D# [6 t- ~2 t0 S+ F* B+ M- r
佢兩母女啲鬧交戲係幾好笑架。
! J2 }2 m5 n% w3 B! P9 _公仔箱論壇" a- W4 O) l, T2 l
驚驚唔敢玩.. 更何況無人識玩.. 呢度所有黃皮膚嘅學生經已西化咗架喇.. 好多野都唔識.. 就算識廣東話都唔會响學校講架
3 S$ k7 ?5 r# \0 n6 p2 [' r大文細佬 發表於 2014-5-10 01:08 AM
1 t) q% E" F* r; _- W. t% S咁又係,其實你哋後生仔女唔鍾意玩碟仙呢啲古老嘢囉。
( x% e" E4 [" P5 X( f6 \$ Z, U9 ttvb now,tvbnow,bttvb不過肥菜託我擺咗度靈符喺度,比有需要者參考一下喎。
. ~& q4 j4 q' e& [& F9 Atvboxnow.com